netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

amati çok sevindim. Başarılarının devamını diliyorum.

Tarih: 26 Eylül 2007, 01:06 - İp: 81.***.**9.71
wolwarine
wolwarine (üye)
Çanakkale / Amatör

tebrikler Ahmet devam1n1da bekliyoruz

Tarih: 26 Eylül 2007, 01:11 - İp: 85.***.**1.68
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

amati tebrikler, senden daha çoook şeyler duyacağımıza inanıyorum.

Tarih: 26 Eylül 2007, 01:25 - İp: 88.***.**2.43
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Arkadaşlar bu Pentaxworld yarışmaları ve galeri için oy verme nasıl oluyor. Üyelik için link bulamadım da ben, nasıl başvuruyoruz?

Edit: Bu arada şu sayfadaki en sağdaki resimdeki objektifin ne olduğu hakkında bir fikriniz var mı?
http://www.pentaxian.com/?utm_source=www.pentaxphotogallery.com&utm_medium=web&utm_campaign=cross-link

#ulyses' tarafından 26.09.2007 01:49:02 tarihinde düzenlendi.

#ulyses' tarafından 26.09.2007 01:49:30 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Eylül 2007, 01:46 - İp: 88.***.**7.215
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Donanım bölümüne açtığım başlığa ait mesajı buraya da kopyalıyorum arkadaşlar. Belki orada görmeyebilirsiniz. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

''Arkadaşlar fikir size biraz uçuk gelebilir ama kendi tripodumu imal etmeyi düşünüyorum. Yapmak istediğim karbon fiberden Gitzo kalitesinde bir tripod, yani özel birşey. Mühendislik eğitimi aldığım için işin hesap kitap kısmında ve imalatta sorun yok. Ama kaynağa ihtiyacım var. Bu ilk üretim olacağı için büyük oranda kopya ve esinlenme olacak. Webde araştırmama rağmen bu tip kaliteli tripodlara ait herhangi bir çizim yada detaylı fotoğrafa rastlayamadım. Elinizde böyle kaynaklar varsa ve rapid le upload ederseniz çok memnun olurum.''

Tarih: 26 Eylül 2007, 02:18 - İp: 88.***.**7.215
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Ahmet arkadaşım kutlarım seni. Başarıların bizleride mutlu ediyor. İnşallah devamıda gelir hem senden hem diğer arkadaşlarımızdan.

Tarih: 26 Eylül 2007, 03:22 - İp: 88.***.**8.62
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

AS
380. sayfada sana soru sormuştum cevap için teşekkür ederim, bütünleme sınavlarımdan dolayı ancak şimdi girebildim, tekrardan teşekkür ederim.Birde K10D yi alırken yanında lensin toz kir vs en korunması için Emolux ün 52mm UV filtresini aldım, bu filtreyi nerelerde kullanmalıyım hangi ortamlarda yada kullanmamalıyım?

#esisman' tarafından 26.09.2007 03:41:09 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Eylül 2007, 03:31 - İp: 85.***.**5.44
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili ulyses,
http://pentaxworld.com/forum
sayfasında sağ üst tarafta adını ve şifreni girdiğin yerin hemen altında "Register" düğmesine basarsan bir kullanıcı adı ve şifre belirleyerek üye olabilirsin.
Şifresini unutanlar, hatırladıkları kadarıyla yazıp girmeye çalışıp giremeyince çıkan "Forgot your password?" uyarısına tıklarsa şifreleri eposta adreslerine gönderiliyor.
Ana (Home) sayfada
.Vote Now! PentaxWorld August 2007 Photo Contest
başlıklı konuda sadece fotoğraflar var. Kime ait olduğu yazmıyor ama, onixonun ve amatinin fotoğrafları hemen fark edilebiliyor. Benimki ve Hollandalı bir arkadaşınki ile birlikte iki tane camili Türkiye manzaralı fotoğraf var.
Bu ay bir kişi üç tane oy verebiliyormuş, önceki aylar çok az oy farkı ile sıralanmıştı fotoğraflar, bu ay fark açılır belki. Arada gerçekten güzel fotoğraflar var...
PentaxWorld September 2007 Photo Contest - başlıklı konuda ise göndereniyle açıklaması ile tüm fotoğrafları inceleyebilirsin ama burada oy verilemiyor.

amati!, lensin ilk geldiği gün yaptığın deneme çekimi ile premiere collection'a girdin ya, pes doğrusu...
abi bir an önce buluşalım birlikte bir karede görünelim, çocuklarımıza anlatırken gösteririz bu ünlü fotoğrafçı arkadaşımdı demek için. [>:D

Tarih: 26 Eylül 2007, 09:21 - İp: 213.***.**1.171
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Ahmedcim seni tebrik ediyorum, yakında Fill Askey de işini sana devredecek diyorlar

Tarih: 26 Eylül 2007, 09:33 - İp: 85.***.**5.89
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

ahmed abi premiere collection a baktım senin daha çok fotoğrafının girmesi gerekir oraya.tebrikler

"komutan" ismini tek başına söylemek zor oluyo daha doğrusu alışılmadık bişey,komutanım diyim ben.
gölyazı fotoğrafları çok güzel

Tarih: 26 Eylül 2007, 09:52 - İp: 195.***.**8.122