Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Oh oh oh. Bizde zamzon topiğinde işler kesat diyoruz. Sitenin iki zamzon kullanıcısından biride gelmiş buraya. Allah Allah.
Komutan bize eklesene o fotoları.
Pazarbey komutan makinasını aldığından beri burada.
Bu topikteki dostluk,arkadaşlık ve yardımlaşma sitenin başka hiç bir topiğinde yok.
Bu topikte bütün arkadaşlar öğrendiklerini paylaşıp,birbirlerinin gelişmesine,öğrenmesine katkı yapıyor.
çok doğru As,
başka markaların topiğ var mı böyle hiç inceleme fırsatım olmadı.
Bu arada komutan sen bize flash aldıracaksın galiba
Ya bu dslr nin masrafı bitmez mi arkadaşlar
arkadaşlar gece çekimleri çok güzel..
fakat ben sigma'nın çok yapraklı lenslerini sevmiorum, onun yerine 6 yaprağın etkisini tercih ederim..
ahmed abi demek plastik ha.. var be sıkı yuttum..
bu arada pan olayındaki polarize komik bi hata, benim de başıma gelmişti.. fakat burda ilginçlık katmış.
samsung flaşı kaça aldın sinan abi? bu arada bende portrelerin var, eve net bağlanınca yollarım gölyazıdan kalma..
hmm.. bi de camoka nın fotosu süper. gölgelerin oluşturduğu çerçeveki taktir ettim. çok güzel bi foto..
pazarbey sen hiç başka topik açmayacaktın :D gelecektin buraya.. gerçi eninde sonunda geliceksin gibi..
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıymış.
Pazarbey; Adnan abininde dediği gibi, bana kimse demedi sen SAMSUNG kullanıyorsun... yada gelsin Canon veya Nikon kullanan birisi, ona kimse neden bu makinayı kullanıyorsun demez, renkleri şöyle böyle demez... Elinden geldiğince yardımcı olur... Biz dostluğa hıyanet etmeyiz... Senide aramızda görmekten keyif alırız PAZARBEY
kad-ir aynen öyle oluyor.. bizde üstadlarımızdan öyle gördük ihtiyac vasıl oldu, hayata geçidik uygulamayı... dahada çok şey var aslında alınacak ama piştikçe ve ihtiyaç hissettikçe...
Sedatçım sende mail adresim var kota sorunu yok hepsini org. boyutu ile gönderebilirsin.
Camoka dan muthiş bir kare...
Şu yakın çekim denememe bakabilir misiniz?bir netlik sorunumu var?yoksa kit lens den bu tip çekimlerde fazla bir şey beklememek mi lazım?
#kad-ir' tarafından 21.09.2007 20:31:45 tarihinde düzenlendi.
alan derinliği sebebiyle alt kısım netsiz kalmış kadir. daha yüksek diyaframlarla denemek gerek.. makinayı tanıdıkça en güzel kare nası çekilir göreceksin. ilk denemeler için iyi bence..
evet kenarların netsizliği canımı çok sıktı.1-2 mm yükseklik anca var,bu kadar derin bir fark olmamalı.
sizce kit lens ile böyle fotolar çekip ,kendimi üzmemeli miyim.
Göl ve balıkçı ps ile makyajlandı
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
026030 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
029324 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03