Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
3.fotoğrafım fazla olduğumun farkındayım ama ilk günüme verinbu fotoğrafımım ddaha net olmama sebepleri nedir sizce.ayarlar mı, hava şartlarımı v.s.
Yorumlarınız için teşekkürler... Öneri ve yorumlar gerçekten yararlı oluyor, geliştiriyor ve heyecan katıyor.
Teşekkürler...
Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için.
@Lazut hocam elle yapılan ayarla daha iyi gibi görünüyor. Ama ışık koşullarını bilmiyorum tabi. Şayet ikindi üzeri ya da sabah ise toprağın morumsu kırmızı görünmesi gerek. Ama değilse en doğrusu elle yapılan wb gibi görünüyor.
@Endorf hocam lokanta fotoğrafında ışıki keskinlik ve renkler çok güzel
@Onixon portre güzel olmuş.
@magggma son fotoğrafta iso biraz yüksek kaçmış(640). Işık koşulları uygun olduğunca düşük iso kullanmaya çalış, yoksa doku ve netlik kaybı olabiliyor.
Sürüyü gözleyen çoban
Sevgili Endorf, estağfurullah, asıl ben sizlerle bir arada olmaktan güç alıyorum. Restourant fotoğrafın çok temiz bir çalışma olmuş. Eline sağlık.
Galata' dan iki foto daha. Sıkıldıysanız kusura bakmayın.
ulyses güzel kare bir tek bulutlar ve kasvet eksik :=)
Teşekkürler onixon. Bende keşke hava biraz bulutlu olsaydı diye çok iç geçirdim o gün. Hele yağmurdan sonra bulutların arasından güneş parçalı parçalı süzülseydi şöyle, manzalar daha bir anlamlı olurdu.
@erex hocam köprü altı çok hoş çıkmış. Deniz de sakin, pürüzsüz. Çok iyi karelemişsin.
türkiyemden güzel kareler...
herbiri ayrı uçtan kah anadolunun dağları, kah alanyanın restoranı, kah istanbul boğazından gündüz ve gece estantaneleri...
Erhan abi kusur mu ettik acaba? SIKILDINIZ mı! diye soruyorsun... her karen ayrı bir ışık tutuyor bize... seyrine doyum olmaz 2 karenin devamını istiyoruz.. göndermeden de yatmıyoruz...
#kad-ir' tarafından 22.09.2007 10:25:57 tarihinde düzenlendi.
Onixon kasvet deyince aklıma geldi. Bir uyuşturucu bağımlısı kendinden geçmiş halde gezinirken fotoğraflamaya başladım. Onun gözünden yansıtmaya çalıştım etrafı, bilmem başarabilmişmiyim. Bad trip adını verdim bu fotoğraflara.
#ulyses' tarafından 21.09.2007 01:04:13 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
025830 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
029324 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk