netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

@amati PM

(pentaxworld'de bir kaç konuyu tartışıyozda meraklanmayın)

Tarih: 11 Temmuz 2007, 18:26 - İp: 88.***.**8.236
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Arkadaşlar fotoğraflarınızın exif bilgilerini tam olarak görebileceğiniz ücretsiz bir program PhotoMe.

Gördüğünüz exif değerleri BURADA

Programı ücretsiz indirebileceğiniz link BURADA

Exiflerde kameranızın çekim anındaki sıcaklığından seri numarasına kadar herşeyi görmeniz mümkün.

#as' tarafından 11.07.2007 21:47:00 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Temmuz 2007, 21:41 - İp: 88.***.**2.120
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Adnan abi tripod alacağım Manfrotto 055CLBmi? yoksa Manfrotto 190XproBmi? Hangisi sence? Arkadaşlar yardımcı olun lütfen sizde.

Tarih: 11 Temmuz 2007, 22:09 - İp: 88.***.**1.113
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

kum heykellerini çeken arkadaşlar;
heykelleri yapanların ustalıkları gibi sizin çekimler de çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Haftaya Salı'dan itibaren 4 gün İstanbul'dayım umarım ben de çekebilirim tabi yerini bana tarif ederseniz
foxfo, komutan;
sizlerde çok büyük gelişmeler görüyorum, müthiş ilerleme gösterdiniz bana göre, haddim olmayarak belirteyim. Komutan özellikle 1. gün batımı fotosuna bayıldım.
sdtyrdkn;
yeni lensin hayırlı olsun ama bana göre sana macro lazım hep söylüyorum
barıss;
hdr ler bence güzel olmuş.
ironsailor;
S/B dan sonraki ilk çiçek fotosu benim favorim, eline sağlık.
as;
16-45 lens çok hoşuma gitti ama sen de konuşturmuşsun şimdi senin katkın inkar edilemez.
hsnysl;
manzara fotosu çok hoş.
onixon;
gün batımı fotosundaki renkler müthiş, eline sağlık.

Tarih: 11 Temmuz 2007, 22:44 - İp: 88.***.**7.118
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Asinan bende Manfrotto 190XPROB üçayak,486 RC2 Kafa ve Quick relase üçlüsü var çok memnunum sana da tavsiye ederim.
İstersen bir yerde buluşalım deneme de yap

#camoka' tarafından 11.07.2007 22:54:27 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Temmuz 2007, 22:53 - İp: 88.***.**9.65
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Selahattin abi size özelden mesaj atmıştım ama galiba görmediniz.

Tarih: 11 Temmuz 2007, 22:55 - İp: 88.***.**4.206
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Recep çektiğin fotoğrafı aldım.Teşekkür ederim.Pozlama uzun olduğundan İlker harekat etmiş fuluğ çıkmış ben daha sabit kalmışım biraz daha net çıkmışım.Avatara koymak için biraz işlem gerekiyor galiba bu konuda da Ahmed'in başına ekşirim.

Tarih: 11 Temmuz 2007, 23:07 - İp: 88.***.**9.65
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Bu arada lensin gelmiş abi, güle güle kullan.

Tarih: 11 Temmuz 2007, 23:19 - İp: 88.***.**4.206
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Recep teşekkür ederim. Ahmed bu gidişle hepimizi makrocu yapacak.

Tarih: 11 Temmuz 2007, 23:25 - İp: 88.***.**9.65
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Selahattin abi ilgin içn teşekkürler. Ben Adapazarında oturuyorum deneme şansım zor seninle buluşup ama düşündüğün için teşekkür ederim. Kullandığın kafadan memnunmusun peki abi? Bana joystick çok rahat demişlerdi seninkindenmi sipariş etsem acaba.

Tarih: 11 Temmuz 2007, 23:53 - İp: 88.***.**1.113