Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Amati tebrikler,ters ışığa rağmen çok güzel.
arkadaşlar lenslerle ilgili sorularım olacak. burayı çok kalabalık etmeyeyim, yardımcı olursanız çok sevinirim...
http://forum.netfotograf.com/filtre_lens.asp?msg_id=20856 adresinde konu açtım..
sevgili asinan, sende ne var şu an? star lensin fiyatı sadece toz ve su geçirmemesinden mi? Yoksa bir çeşit Lim lens mi bunlar? Keskinlikleri konusunda bir ipucu var mı? Geçen günlerde 50-135 star ile çekilmiş onixon'un ilgi alanı bir kız(!) fotoğrafı vardı. Ben abartılı bir netlik görmedim. Siz bir şey gördünüz mü?
Su, toz meselesi yanısıra keskinlik, netlik yada o paraya değecek başka bir artısı varsa benim 24-70'i satılığa çıkarayım şimdiden.
sevgili erex, şilede'ki gün batışı tam posterlik olmuş, amatinin söylediği gibi martı olayı tamamlamış, dalgalara bakılırsa önünden bir tekne geçmiş, onu da yakaladığın bir kare var mı?
Hamsikoy bende kit lens var abi sadece. Keşke onuda almasaydım Sabit diaframlı olduğu için ve toz su muhabbetinden dolayı pahalı bence. Hem Temmuzun ortalarına doğru anca gelir. Benim kafa çok karıştı bu objektif konusunda. Amati fotolar yine konuşuyor
aşağıdaki resimlerden sonra pek güzel gürünmüyolar ama kusura bakmayın yavaş yavaş öğrenicem bende.
sdtyrdkn,teşekkürler.Şu kırmızı çiçeği nasıl çektiğinle ilgili biraz daha detay alabilir miyim?Flash vs?
fhakguder,teşekkür ederim.Evet ters ışık baya zorladı ama malum derinlik hissini arttırmakta çok işe yarıyor.
onixon çok teşekkürler kardeşim."Hangi boyut?" u çok beğendim.
shn58,merhaba.Sakın fotoğraf yollamaya çekinme.Buraya ilk yolladığımız fotoğrafları görsen çok gülersinÇiçek böcek çekmeye meraklı isen elimden geleni acizane yapmaya çalışırım sana yardımcı olmak adına.
Fotoğraflarına gelince;Exif olmadığı için çok net konuşamıyorum ama çiçek çekerken olabildiğince makinenin arka düzlemi ile çiçeği paralel hale getirmeye çalış,olabildiğince açık diyafram kullan ve de son olarak arka planı en az karmaşık olan çiçeği seçmeye çalış.
Umarım yardımı olur yazdıklarımın.İlk denemeler için gayet başarılısın.Hız kesmek yok,devam et kardeşim
#hamsikoy' tarafından 07.05.2007 22:47:42 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
08 Eki. 2024, 22:19 prodersler
020808 Eki. 2024, 22:20
prodersler -
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
02 Eki. 2024, 18:47 prodersler
023002 Eki. 2024, 18:47
prodersler -
-
Podcast - Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası