Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
realfriend teşekkürler..lens durumu aynen öyle
sadece usm ve auto levels(pek bişi değişmedi zaten)
fazla mı kaçmış.. dur bari düzeltiyim ya..
sharpen azaltılmış hali..
öteki fazla kaçmış.
tirilye'den...
Sedat,
Tirilyelere gelirsin, abine bir alo demezsin...
Forumdan PM attım, bilgin olsun, haber bekliyorum senden...
HAmsiköy hocam dürbünler hakkında çok bilgim yok.Fakat benim 300 mm ne yapar dersen 8 gün sonra öğrenebileceğiz. MAkina arkadaşın çantasın da ABD de uçağı bekliyor hala. Geldiği zaman öğrenebileceğiz. O zaman uzak çekimlerden eklerim.Ama o radaki değerlere göre görüş açısı 33 derece görüş mesafesi 17 metreden 1000 metreye kadar şeklinde bir ifade sanırım.
sevgili onixon,
siyah beyaz fotoğrafın çok hoş, üst yarısı korku filmi gibi, neredeyse kurtlar çıkıp gelecek, alt yarısı ise huzura davet. S/B dönüşümü hangi programla, ne ayarlar ile yaptın? Ortaya çıkan S/B görüntü bunlara bağlı olarak çok değişiyor. Fotoğrafçılıkta nereye baksam eğitim almam gereken bir şey çıkıyor. S/B dönüştürme bile başlı başına uzun bir konu. Camideki ayrıntı kaybı düzeltilemez mi?
sdtyrdkn gibi ben de şu aşamada netlik, keskinlik saplantısındayım (zamanla geçecektir mutlaka, fotoğrafta asıl olan kadraja girenlermiş, izleyende yaşattığı hislermiş... Gerilerde AS'nin bir S/B yaşlı amcası vardı, aklıma geldikçe fotoğraf da gözümün önüne geliyor, içimde bir şeyler eriyor. Netmiş, keskinmiş, arkası flumuymuş değilmiymiş hiçbir şey hatırlamıyorum)
teşekkürler.cami detaylandırıla bilir tbi fakat çok fazla fark var gökyüzü ile onun ışıklandırması arasında.(rawda cami sağlam) Local cami üzerinde 1-2 işlemle biter gerçi.
silypix pro kullanıyorum.Asıl raw ustası Camera raw 4 ' e ısınamadım.Şu programı bir upload edebilsem size iyi olacak.Pratikçe raw işlersiniz.
#onixon' tarafından 04.05.2007 11:46:32 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
08 Eki. 2024, 22:19 prodersler
020808 Eki. 2024, 22:20
prodersler -
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
02 Eki. 2024, 18:47 prodersler
022802 Eki. 2024, 18:47
prodersler -
-
Podcast - Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası