netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

infected,estağfurullah abi

Tarih: 19 Haziran 2007, 10:37 - İp: 81.***.**8.226
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

ulyses,eline sağlıkkardeşim.Mnzara fotolarında sağ yasa sol alt kesim noktasına bir ilgi nesnesi koymatı dene.Bir kaya bir ağaç vs.İnan bana manzaraların çok daha güzel olacak.Nacizane tavsiye.Makrolar çok iyi olmaya başladı.Eline sağlık.

Tarih: 19 Haziran 2007, 10:40 - İp: 81.***.**8.226
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

nikon un amiral gemileri ile size mutluluklar.Burada çok severek ve keyifle paylaşarak mutlu olan pentax kullanıcıları var.Bu tarz ifadeler ile ne amaçlanıyor?Makinelerimizi satıp nikon almamız mı? 200.000 den fazla izlenme rakamı olmuş,ki kışa 500.000 olur,kaç nikon topiği var merak ettim?.Ya arkadaşlar biz mutluyuz ve marka tartışmalarını aşıp bir tercih yaptık.Bundan sonra nikon u tercih eden onunla,pentax ı tercih eden de pentax la mutlu olsun ve kare üretsin.Nikon daha iyi diyene kadar birkaç kare paylaşın kendi çektiğiniz,biz de eksiklerimizi görüp feyz alalım.Ama keyfimizi kaçırmayın.
Selamlar.

#amati' tarafından 19.06.2007 10:48:55 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 19 Haziran 2007, 10:46 - İp: 81.***.**8.226
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Fufuli forumda yasaklanmasına rağmen bir adım yol almadığı aşikar, bu topicte barınmasına da imkan yok, yapılacak en güzel hareket bence yanıt vermemek olacaktır. Yanıtlardan ve polemikten beslenen BU TİP insanların hiç kimseye bir katkısı olmadığı gibi, buradaki kurmuş olduğumuz güzel aileye de yakışmayan söz ve tavırlarnı hepimiz şiddetle kınıyoruz.

#Komutan' tarafından 19.06.2007 11:16:02 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 19 Haziran 2007, 11:14 - İp: 85.***.**5.89
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

dün gece güzel bir buluşma vardı, çok iyi çekemesemde yine de paylaşmak istedim...

Tarih: 19 Haziran 2007, 11:26 - İp: 85.***.**5.89
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

====Pazar günü meterolojiden iyi haber gelirse.===

Yaklaşık 150.000m2 lik bir alan göl,300+ farklı kuş türüne rastlayabileceğimiz,hafif tropik alan,su bitkileri,zengin botanik bir yer düşünüyoruz.Hafif istanbul dışına uzanacaz.

Detayları Cuma akşamı hava durumu netleşinde vereceğim

500 ila 700 kare arasında poz çekmeyi düşünüyorum (10gb için dizüstümü yanıma alacağım.)

Tarih: 19 Haziran 2007, 11:47 - İp: 88.***.**5.228
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

gayet güzel çekmişsiniz elinize sağlık.
bide yıldız ayın diğer tarafında olsaymış harika olurmuş

Tarih: 19 Haziran 2007, 11:49 - İp: 195.***.**8.122
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Komutan güzel kompozisyon olmuş.

Tarih: 19 Haziran 2007, 12:15 - İp: 212.***.**7.114
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Nikonun amiral gemileri zauahhaa yarıldım ya. Fufuli onlar gerçek değil be abim 3ds max programıyla çizmiş adam. Sende hemen coşmuşsun

Tarih: 19 Haziran 2007, 12:59 - İp: 88.***.**8.21
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili foxfo, google'da "kısmi siyah beyaz" taratarak bulmuştum nasıl yapılacağını. silmişim aradım taradım bulamadım. Hatırladığım kadarı ile PS'da önce tümünü siyah beyaza çevirdim, sonra bir fırça ile istediğim yerleri tekrar geri renkli hale döndürmüştüm.
amati haklısın, yok varsaymak en etkili yol olacaktır. Beslemezsek yaşayamaz.

Tarih: 19 Haziran 2007, 13:08 - İp: 213.***.**1.171