netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Fufuli Endorf bahsetmiş zaten endorf'un söylemeye çalıştığı lens aslında

BURADA

Ayrıca Pentax'a Sigma, Tamron, Tokina gibi lensler bulmak mümkün. Senin D200'e aldığın 17-70 sigma gibi.

Tarih: 18 Haziran 2007, 23:39 - İp: 88.***.**5.224
kartal53
kartal53 (üye)
İstanbul / Meraklı

ben bir aptalık yaptım sıgma aldım haklısın ben salağım benim her türlü şansım var bu tür sıkıntım yok bunu bilelim bakkaldan dahı nıkon uymlu her marka lens alırsın bu konuda sıkıntı yok sıkıntı pentax da var benden söylemesi pentax dan uzak durun pentax lenslere yatırım yaparsanız yanarsınız çira gibi yanarsınız elinizde patlar yarın çikar kenko satın alır pentax sı geleceği ne olacaği meçhul pılastiklere paranızı yatırmayın sonradan saç baş yolarsınız

Tarih: 18 Haziran 2007, 23:56 - İp: 85.***.**5.164
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

fufuli estağfurullah, ama bulmak istedikten sonra inan bana ekipman çok, biz makinemizden gerçekten memnunuz. Bir şekilde fotoğraf çekip paylaşmaya çalışıyoruz, bunları boşver sen de fotoğraf çek, keyfini çıkar. inan bana gerisi boş...

Tarih: 19 Haziran 2007, 00:00 - İp: 88.***.**5.224
winnerboy
winnerboy (üye)
Ankara / Amatör

valla bu gidişle nikoncular makinelerini anca eskiciler alıcak.hem pentax hemde sony atakda hala nikonda ses yok pentaxın arkasında nasılsa samsung var sony zate kendi başına yeterli,canonda kendini kurtarır.Bence nikoncular kendine dikkat etsin en kötü drumda olan nikon.en şanslılarda pentax canon ve sonyciler olucaktır..

Tarih: 19 Haziran 2007, 00:00 - İp: 88.***.**0.212
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

fufuli estağfurullah, ama bulmak istedikten sonra inan bana ekipman çok, biz makinemizden gerçekten memnunuz. Bir şekilde fotoğraf çekip paylaşmaya çalışıyoruz, bunları boşver sen de fotoğraf çek, keyfini çıkar. inan bana gerisi boş

Tarih: 19 Haziran 2007, 00:03 - İp: 88.***.**3.86
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Ortalıkta bunca harika makro dolaşırken benim fotoğraflar biraz yavan kalacak ama paylaşayım dedim.

Tarih: 19 Haziran 2007, 00:03 - İp: 88.***.**8.68
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Alabalık çiftliğinden

Tarih: 19 Haziran 2007, 00:05 - İp: 88.***.**8.68
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Bu da bizim köy. Arkadakiler Orta Toroslar (Bolkar Dağları)

Tarih: 19 Haziran 2007, 00:08 - İp: 88.***.**8.68
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Birde böyle birşey yaptım. Işık yetersiz, eksik pozlama. Kuralsız çekeyim dedim. Benim hoşuma gitti atmosfer, siz ne dersiniz?

Tarih: 19 Haziran 2007, 00:12 - İp: 88.***.**8.68
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

sondan bir önceki foto çok güzel.

Foxfo o orta format lensi :D bıçak gibidirler.K10D 'ye takılır fakat 100 olur bilmem kaç mm açısı.

Ben start serisi bir macro lens geliyor.Onu bir gör karar ver derim.Olmadı yollara düşer ahmetin lense bakınırız :D

Tarih: 19 Haziran 2007, 00:24 - İp: 88.***.**5.228