netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
winnerboy
winnerboy (üye)
Ankara / Amatör

ulyses alabalık fotosu güzel tebrikler..

Tarih: 19 Haziran 2007, 00:27 - İp: 88.***.**0.212
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

onixon, winnerboy , teşekkürler yorumlarınız için. Bu arada çekim tekniklerinde 3d fotoğraf konulu bir başlık var. Forumdan bir arkadaş tekniğini ve fotoğrafını paylaşmış, bir gözatın görmediyseniz. Çok hoş birşey.

Tarih: 19 Haziran 2007, 00:30 - İp: 88.***.**8.68
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

onixon teşekkürler.Bekleriz star serisini bakarız.

sevgili Kartal53-fufuli,
İnan yazdıklarını bu foruma üye olduğumdan beri ilgi ile takip ediyorum ve anlatım tarzın inan ki beni yerlere yatırıyor. Allah senden razı olsun en sıkıntılı anımda bile güldürebiliyorsun. Sıkı bir Nikon'cusun anladım ama sırf senin yazdıklarına bakarak piyasayı takip ediyorum; Birincisi: öyle pentax için her hangi bir şey bulmakta sıkıntı çekmiyorum. İkincisi: ikinci el sitelerine bakıyorum ortalık bozuk para gibi nikon lens kaynıyor. Millet ha bire lensini satıyor. Alan kimse yok habire satan var.Kolay gelsin.

Tarih: 19 Haziran 2007, 01:07 - İp: 88.***.**8.231
kartal53
kartal53 (üye)
İstanbul / Meraklı

winnerboy bu siteyi incele nıkonun amiralerini gör http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1021&thread=23542808

Tarih: 19 Haziran 2007, 01:08 - İp: 85.***.**5.164
winnerboy
winnerboy (üye)
Ankara / Amatör

fufuli ordakiler ''nikon yeni makine cıkaramıyor bari ben bişiler yapayım hayalimdeki nikonu yapayım da belki nikonda gaza gelir makine cıkarır'' umudundaki kişinin 3d max kullanarak yaptığı bir modelleme.gercek le pek hatta hiç alakası yok..ne demek istediğimi anlamışsındır..

Tarih: 19 Haziran 2007, 01:56 - İp: 88.***.**0.212
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

Ulyses karanlık foto dahil hepsi çok güzel eline sağlık

fufuli haklısın en iyi makina nikon hatta pentax makina bile değil ama bu başlıkta bu konuyu pek konuşmak istemiyor insanlar.bide yanlış anlamazsan küçüğün olarak bi tavsiye;cümlelerin pek anlaşılmıyor.

Tarih: 19 Haziran 2007, 09:00 - İp: 195.***.**8.122
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Pentax jp. ye biraz feedback yapayım.İngilizce bilen birini bulup.

Tarih: 19 Haziran 2007, 09:15 - İp: 88.***.**8.185
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

ulyses şaşırana kadar baya zorlandım ama gerçekten güzel bi olay 3d.yapmasıda basitmiş denemek lazım

Tarih: 19 Haziran 2007, 09:44 - İp: 195.***.**8.122
mirsat
mirsat (üye)
İstanbul / Amatör

Ters makro . elinle tutup çekmek çok zormuş. Lensi tut diyaframı tut. TErledim çekerken. Az kötü ama o şartlarda bu kadar çıktı. Alttaki gerçek boyu.

Tarih: 19 Haziran 2007, 09:46 - İp: 88.***.**0.94
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

valla perde,sensor daha fazla tozlanır çok uğraşamam,ters tutmakla

Tarih: 19 Haziran 2007, 10:12 - İp: 88.***.**5.60