Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
onixo,masa örtüsü o ahahahaha
Teşekkürler arkadaşlar beğenileriniz için.Lensin yapabildikleri yanında bunlar hava.Alışmak lazım biraz.
masa örtüsü devam
arada %100 crop at sharp merak ettim valla.
#onixon' tarafından 13.06.2007 23:53:17 tarihinde düzenlendi.
amati hayırlı olsun lensin, fotolar da çok güzel hakikaten özellikle keskinliğe bayıldım. Ancak keskinlik takıntılı biri olan bendeniz için eğer biraz detay bilgisi verirsen sevinirim;
herhangi bir PS çalışması var mı, kontrast artırma vs. gibi? para çekiminde tripod var mı? fokal length ne kadar? fiyatı nedir?
Cevaplarına göre sonbaharda Japonya'ya gidiyorum
amati bir de bir ricam olsa;
aynı detayı (ne olduğu farketmez para olabilir) hem 100 mm de hem bu yeni lenste çekip yükleme (ya da özelden gönderme) imkanın olabilir mi bu iki lense de sahip kişi olarak? Hakikaten şahsım adına çok sevinirim, buradaki diğer arkadaşlara da faydası olur?
Endorf teşekkürler.Raw çwkiyorum ve ufak tefek leveling var.USM yok.bu fotoyu aşşağı yukarı aynı kadrajla çekiyorum 100mm maco ile 2 dk,
Amati eline sağlık. Yine aşmışsın kendini. Yeni lens de gerçekten çok çok başarılı bir objektifmiş. Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Umarım en kısa sürede alışıp bir sürü harika fotoğraf gönderirsin bizlere. Bu arada dikkat et, bu donanım temini işi daha önce bahsettiğin müzik sistemleri tutkusundaki durumuna benzemesin
ahmet hayırlı olsun yeni lensin çok iyi incelemelerini okudum az önce k-mount için bulabilmende çok iyi güle güle kullan. Ltf. resimlerede devam ayrıca bekliyorum senide bu taraflara inan sana makro için çok doğal malzeme var bolca test edersin yeni lensini
Melrock,teşekkürler.Uyarını dikkate alıcam söz
wolwarine,teşekkürler kardeşim.Şu programı söylemediniz ki.Seve seve gelicem abi.
endorf 100mm maco bu da.Ama daldım polarizeyi çıkarmadım.Renk doygunluğu ondan.Eşit şartlarda senin için daha doğru düzgün bir test yaparım abi.
sevgili amati zahmet verdim gecenin bu saatinde çok tşk ederim, boş bir zamanında yaparsan bu karşılaştırmayı çok sevinirim. paradaki o pütür detayınaa inebilmek maharet işi. iyi bir iş yapmışsın gerçekten lensi alarak. fiyatı hakkında bilgi verebilecek misin?
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
029906 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018201 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk