netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

wolwarine tam verim almaya başlasın =) üühhüü
mor renkli çiçeği beğendim (tripot edin bu manzaralı kaçırma =)

===ek bilgi : Çoğu kişi resimleri sharpen'e bularken (dikkat edin arka plan (bokeh kısmı) pütür pütür,naturallikten çıkıyor===

realfriend yeni star serisinde 100mm macro ultrasonic lens olcak o markaj altında :D

ND 8X almaktan vazgeçtim ND X400 Hoya filtre alacağım 9 stop :D

#onixon' tarafından 12.06.2007 23:49:51 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Haziran 2007, 23:47 - İp: 85.***.**9.29
wolwarine
wolwarine (üye)
Çanakkale / Amatör

50 mm. f:8 1/13 elde çekim

Tarih: 12 Haziran 2007, 23:57 - İp: 85.***.**0.31
onixon
onixon (üye)

wolwarine gelecem misafirin olacam bir gün filtreyi,kartları alayım .

400x ND de ne gider

Tarih: 13 Haziran 2007, 00:27 - İp: 85.***.**9.29
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar beğenileriniz için teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı.

endorf evet 100mm macroyu sanırım satıcam ama kötü olduğu için değil senin de söylediğin gibi çok daha iyi bir lens bulduğum için.Hatta şu anda havada geliyor buraya doğru Kardeşimin japonya bağlantıları sayesinde bulduk.Sağolsun o ilgilendi hep.Ama sürpriz
Realfriend,çok iyi bir lens söyledin.Sigmanın gelmiş geçmiş yaptığı en kaliteli optik deniyor 70mm macro için ama o değil))
Çok butik ve adı sanı duyulmamış bir lens.Photozone.de testini yapmış olmaz böyle bişey

Tarih: 13 Haziran 2007, 00:44 - İp: 88.***.**6.48
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili endorf,su damlaları çok güzel çıkmış,eline sağlık.

realfriend,ne dikkatli adamsın ya.Akrobasi yapan adamlar ))

wolwarine,fotoların çok güzel. f:14 civarı asnırım çoğu.Demek ki tripod olsa f:22 lere kadar kısıp enstantaneyi uzatabilirdin ve harika tül etkisi fotoğrafların olabilirdi.Yalnız ağbi konuların harika.Bir cuma akşamından oraya gelsek sabah gün doğarken 10-15 saniye pozlasak şu şelalelerş ne kadar güzel kareler çıkar yaw.

Serkan ne dersin kaçalım mı bir haftasonu?real da gelirSelahattin abi duymasın ben hazırım der şimdi.Allah kekler börekler.İlhan abiyi çağırmayalım gizli gizli kaybolup acayip güzel kareler çekiyor 31mm limited ile,moralimizi bozuyor )) Ilhan abi nerelerde ya.Bombalar geliyor garanti

Tarih: 13 Haziran 2007, 00:56 - İp: 88.***.**6.48
onixon
onixon (üye)

amati şu bağlantılardan sevabına benim ND filtreyede fiyat alsak :D

Tarih: 13 Haziran 2007, 00:58 - İp: 85.***.**9.29
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Ahmed valla birader lens çok iyi herhalde, heyecandan uyuyamamış, bağlanmışsın .

Bana uyar gelirim.

Tarih: 13 Haziran 2007, 01:00 - İp: 88.***.**7.9
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

realfriend valla uykum yok heyecandan ama heyecanım lensten değil.Özel bir sebepten

onixon,söyle abi ne lazım sana.Lee's Filters felan mı?Yoksa b&w,heliopan,hoya felan burada var abi değmez bence?

Tarih: 13 Haziran 2007, 01:14 - İp: 88.***.**6.48
onixon
onixon (üye)

amati kaçarız tabi , sen işlerini yarla büyük patron sensin

Filtre lazım hoya 400x,ama tr ile çok fark vardı hoya filtrelerde.Bide 77mm si lens fiyatı dışarda 200$ civarında.
100$ diğer mm leri.

ilhanla selahattin abiden bu aralar ses yok heralde biriktiriyorlar pozları.

#onixon' tarafından 13.06.2007 01:17:45 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 13 Haziran 2007, 01:14 - İp: 85.***.**9.29
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

estağfurulah abi ne patronluğu.İşleri yoğun bir arkadaşınızım o kadar.Ama cuma akşamdan cumartesi li organizasyon her zman uyar.Pazarım rezerve edilmiş ve kapatılmış durumda abi

Tarih: 13 Haziran 2007, 01:16 - İp: 88.***.**6.48