Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Az evvel sevgili wolwarine yapmayı planladığımız gezi ile ilgili beni aradı, ilgisine çok teşekkür ediyorum öncelikle... Güzel bir route çizdi bize, bölgeyide iyi bilen birisi olarak çok malzeme çıkacağını düşünüyorum... diğer 2. ve 3. bir ekipte oluşursa çok güzel olacağından yana hiç şüphem yok. şimdiden iple çekiyoruz haftasonunu...
arkadaşlar bu gezi bu haftasonu mu olmalıydı yani neyse sağlık olsun.. bu haftasonu yokum muhtemelen. gerçi yol-konaklama falan beni aşar ama bir yolunu bulmaya çalışırdım
fotoğraflarım için söylediklerinize çok teşekkürler arkadaşlar, makro olayı çok keyifli. kompozisyon bulunmadığı zamanlarda sonsuz malzeme sunuyor gerçekten.. gerisi fikirlerinize kalıyor. makroya merakım yok diyenleri bundan sonra kınıyorum ben de eskiden öyle derdim, görmeden konuşmamak lazımmış.. şaka bi yana bugün ilk defa ürün çekimi yapıcam. tanıdık hatırına. inş iyi olur..
bir iki kare paylaşayım bu arada da..
F8 1/30 İSO250 picasa ile düzenledim. ps yok da
bir de uzun pozlama size..
f13 15sn iso 200
2.ci fotoyu beğendim uzun pozlamalar komposizyon yada farklı hareketlerle süslenirse çok güzel hal almaktalar.
bakalım arabayla giden çıkarsa :d 2.ci ekipe katılırız.
çekimde ayrı çalışırım ama
komutan,merhaba.Detayları aktarabilir misin?Nereye gidilecek,kaçta gidilecek,nerede kalınacak vs.?
sevgili komutan, bu gezi işi çok iyi fikir; onixon, 4x4 tekerlekli de kolay, ama zamanı bana uymuyor: cuma akşamı Sezen Aksu Konserine bilet almışız, ct günü kayınvalide ile havuz sefası, pazar günleri hala devam eden Latin Dans Kursumuz... Gelecek aya kadar hafta sonlarım doluymuş meğer. artık gelemeyenler olarak sizin çektiklerinize bakar avunuruz... Sizlerden sonra gidecek olanlara vereceğiniz tavsiyeleri alırız.
bende çok isterdim sizinle gelmek,arabada bulurdum ama bende çanakkaleye şehitliklere gidicem haftasonu.çok istiyodum aslında böyle bi gezi keşke daha önce belli olsaydı
gidilecek yer çanakkale taraflarında ,bildiğim
Fotoğrafları çekilen yerin BAYRAMİÇ EVCİLER AYAZMA Dünyada ilk güzellik yarışmasının yapıldığı yer. Konumu hakkında bilgi edinmek için BKZ. GOOGLE EARTH konum bilgisi "AYAZMA" lat=39.7455251753, lon=26.8424365455
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
029906 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018201 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk