Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
voigtlander
amati
Yeni lensin hayırlı olsun. Güle güle kullan.
Valla yine muhteşemsin.
Ohhoo daha yeni gördüm. Amati onlar nasıl fotoğraflar öyle. Muhteşem!! Hayırlı olsun yeni lensin.
komutan nerelerde plan ve güzergaz nasıl ?wolworine bir bilgi versinler,
endorf rica ederim.En kısa zamanda merakını ve merakımı giderecek bir test yapacağım.Ama şu kadarını söyliyim,bağzı objeler vardır öyle kaliteli tasarlanmış ve üretilmiştir ki onlar işini yapmasa da orada dursun arada bakarım dersin ya,aynen öyle birşey yapmış adamlar.Para detayı 100mm macro ile alabildiğim bir detay değildi ama en kısa zamanda böyle bir karşılaştırma lazım.Ben de merak ediyorum.
foxfo,çok teşekkür ederim arkadaşım.Beğenin için ayrıca teşekkürler.
ulyses,çok teşekkür ederim.Henüz açık hava testi yapmadık ama fena gözükmüyor lens.Beğenin için teşekkürler kardeşim.
sevgili amati, güle güle kullan. Merakına uygun özel lensi bulmana çok sevindim.
hamsiköy,çok teşekkürler abi.
amati. yeni lensin hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsın inşallah, fotoğraflar harika. hatta müthiş .
Ahmed, hayırlı olsun yeni lensin. Detaylar mükemmel, özellikle senin yorumunla çok güzel şeyler çıkacağına eminim.
amati hocam yeni lensi ile yine bizleri dehşet ve endişeye sürükledi, harika kareler üretmişssin ellerine sağlık.
gezi konusuna gelince; cuma geceyarısı yola çıkıp çanakkale üzerinden wolwarine ve ekibi ile buluşup sabah ilk ışıkları ile birşeyler çekeriz diye planlıyoruz, kalacak yer konusunda bölgede alternatifimiz oldukça fazla, wolwarine de bize bu konuda yardımcı olabileceğini söyledi. çekim sonrası kalacağımız yerimizi ayarlayıp biraz dinlenip gün içinde bir deniz sefası bile yapabiliriz, sonra akşam ışıkları ile gün batımı ve başka güzel kareler yakalarız, pazar günü de alternatiflerimizi değerlendirir günü en güzel şekilde değerlendirir dönüş yaparız..
önerisi olan arkadaşlar var ise dinliyorum...
sevgili hamsiköy; arabanın hakkını ver hakkını 4X4 ile konsere,dansa,havuza değil seni bizim gibi DAĞA bekliyoruz...
o halde kışa program yapma 4X4 ekibi kurup kar fotoğrafları çekelim...
(Amati hocam bu lens ile neler çeker doğa da bilemiyorum artık)
#Komutan' tarafından 14.06.2007 10:37:51 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
029906 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018201 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk