Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
-erol abi zebra fotoğrafları çok yaratıcı.
-kadir, kilise içi, antakya yolları.Bu arada Tarsusta dehşet künefe yaparlar keşke yeseydin.
-amati, makrolar yine harika. Favorim Kazablanka çiçeği
-stahl, karpuz çok iyi fikirmiş. Günün birinde kaliteli bir flashım olursa kesin deneyeceğim.
-erhan abi,fatih abi teşekkürler. Fatih Abi İstanbul geceleri ilk ve son kareni çok beğendim özellikle.Kadraj da ışıkta harika.
-Emre, makro, still life konusunda çok iyi gidiyorsun bence. Lensin hakkını veriyorsun bakıyorum.
Çok iyi katılım var foruma son günlerde. İyi ki dönmüşüm
#ulyses' tarafından 27.12.2008 12:31:30 tarihinde düzenlendi.
Teşekkür ederim ulyses halen iyikide o vivitar 100mm makroyu almamışım diyorum
Sevgili Foxfo, İstanbul' u ismine yaraşır şekilde fethetmişsin. Tüm karelerde güzel bir ışık ve yoğun bir emek hemen göze çarpıyor. Ellerine sağlık.
Sevgili Ulyses, sanırım İstanbul Geceleri ile ilgili beğenin Foxfo' ya (Fatih Abi' ye).
Ahmed' cim, estağfurullah, çok güzel anlatmışsın ilk fırsatta deneyeceğim.
Doku çalşmaları da, buzluk yaratıcılığı da mükemmel.
Emre, Şeker kareleri şeker gibi güzel.
Kadir SB kare gerçekten nefis. Eline sağlık.
Bilmem Ahmed hocamın istediği gibi olmuş mu ama?
Erhan abimin karesi
Benim dokunmaya çalıştığım
Evet yanlış yazmışım. Düzelttim
esisman A3 bir karton iş görecektir
esisman,ulyses,Erhan abi teşekkürler.
Recep üstad konu photoshop oldu mu bana sadece senin yaptığını alkışlamak düşer
Çekim sırasında daha çok derin ve karanlık gölge oluşturacak bir versiyonu Erhan abiden tekrar çekmesini yinede rica edelim.Sanırım çok öğretici olacak o karşılaştırma hepimiz için.
erhan abi,esisman,ulyses ,amati teşekkürler..
yine antakya
Geçenlerde izleme fırsatı bulduğum bir filmi paylaşmak istedim sizlerle. Belki izleyenler de vardır. Filmin adı Ashes & Snow. Tüm film sepya çekilmiş. Konuşma yok, sadece müzik var. Filmi çeken büyük ihtimalle fotoğrafçı. Zaten film hareketli fotoğraf gibi çekilmiş. Her karesi nefis görüntülerle dolu. Şiddetle tavsiye ederim, tam bir görsel şölen.
Teşekkür ederim Erhan abi evde birşeyler geliyo aklıma bende düşüncelerimi makinam ile ortaya koymaya çalışıyorum
Fatih agbi Istanbul karelerin oldukca guzel ve gran acisindan da bir o kadar temizler.
Emre sekerler guzel olmus.Ikinci karede Ahmed e katiliyorum. En on plandaki sekeri kadrajin sol alt kosesindeki 1/3 luk altin noktaya yerlestirirsen daha guzel gorunecektir.
Ahmed makrolarda ustune yok.
Kadir son yuklemis oldugun kareler de oldukca basarili.Son karede ustte surun bittigi yer gorunmeyecek sekilde kesersen goz sol ust kosye takilmayacak esas konu olan kapi gecit ve gerisine daha cok yogunlasacak.
Ulyses bu filmi duymamistim ilk firsatta alip seyredecegim.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
024906 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
017101 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk