Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Avşar sudaki yansımalarla yağliboya tablo kıvamınsa çıkmış renkler. Fotoğraftaki renkler açısından Klimt in tablolarını andırıyor.
Erhan agbi 2.versiyon kesinlikle daha güzel. Artan siyah derinlik etkiside vermiş. Ben bunu birde kontrastlı s/b versiyonunu merak ettim.
Kadir, düzenleme güzel olmuş. Bu arada Selahattin ağbi ve Kadir affınıza sığınarak aşagıdaki fotoları yüklüyorum. Bu yaz dediğiniz türden çalışmaları yapmıştım.
Bu tip kontrastlı kareleri seviyorum.
Erol abi, onlar affetse ben affetmem.
Ooooo sandıkta neler varmış. Biz hayalini kurarken Erol çekmiş bile. Eline sağlık Erol. Tam da düşündüğüm kareleri çekmişsin. Bunları bizim diğer topiğe (tezat-zıtlık) de yüklersen çok sevinirim. Selamlar.
Erol abi samimiyetine dayanarak...
Şaka bir yana, topikc eski günlerine kavuşmaya başlıyor. Kadir'in inanılmaz gayretini yatsımak mümkün değil
Bu aralar fotoğraf açısından zamanı biraz kısır geçiriyorum, Kadir kızmasın diye katılayım dedim.
Benim icinde durum ayni.Kadir kadar aktif olmam mumkun degil,onu cok takdir ediyorum.Bavuldan cikarip yukluyorum buraya.
ben sizlerden çok gerilerde olduğum için bol bol foto çekmeye çalışıyorum.
yoksa benimde vaktim yok
kaptan ,ne demek affınıza sığınarak.
ben selahattin abini artık yeni seriye başlamasını talep ediyorum.
heyecan ile bekliyorduk ..
recep,foto eklemsende merhaba de en azından.
çok iyi takip ettiğini biliyorum..
Erol Abi, kareler çok güzel eline sağlık.
Avşar abi Burano karene Bravissimo demek istiyorum
Ashab-ı kehf mağarasının içi
1/6 sn
f:4
ISO 800
10 mm elde çekim
St.paul kilisesi içi
f:20
ens:3 sn
-1 eV
10 mm tripod ile çekim
İlgili olabilecek konular