Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
selahattin abi,emre,ömer,çelik tşk.ler..
Ashab-ı Kehf mağarasından gökyüzüne bakış.
hikayesini bilmeyenler mutlaka internetten okusunlar..
#kad-ir' tarafından 24.12.2008 20:09:36 tarihinde düzenlendi.
Kadir hem dere hemde Tarsus evleri guzel calismalar olmus tebrikler.
kadir iyi alıştın DR genişletme işine evler güzel olmuş yavaş yavaş değişik açılardan bakmaya başlaman güzel.Geniş açıda göz normal gözün(fotoğraf çekmeyenler) gördüğünden farklı bir açı bularak karelemeli
stahl :D ekipmanıda tanıtsaydın :d Ampul hehee :D ama ışık farkı ortada daha homojen bir yayılma sergilemiş.
pesmerge
esisman ters ışık güzel az daha geniş alıp kadrajı süslemek dahada ileriye taşır
erdemm 18-50 f2.8 sigma,tamron 17-50f2.8,DA* 16-50f2.8 o aralıkta lens bakacaksan ikincii el vb satan birinden bulursan al
avs abi kompozisyon ve düzenleme 10 numara
amati usta şekerleme
tamron 17-50 f2.8 karar verdim 70-300 sigma aldıktan sonra bunu alacağım ama
16-50 f2.8 daha güzel olur ama pentaxın 16-50 f2.8 sorunlu diyorlar
Çelik teşekkürler. Mekan çekenlerin çok yararlanabilecekleri etkili bir aparat olduğu test edildi onaylandı.
Bu pahalı aparatın fotoğrafını da bekliyoruz.
teşekkürler kaptan,teşekkürler serkan..
erdemm neden 16-50 almak istiyorsun anlamıyorum,ucuz bir lens değil.illede pentax marka olmak zorunda değil.
canon ,nikon,sony kullananların bile çoğu sigma-tamron kullanıyor.
ve 17-50 ezici bir çoğunlukta tercih edilen bir lens.
aslında çok merak ediyorum neden diye..
çelik flaşı merak ettim.
su fıskiyesinden bir an.. kroplu..
bir düzenleme denemesi..
yine kendi başıma foto ekleyip duruyorum
biri dur desin
Abuzerin kuzeni,oturan boğa
Zeiss 35mm
Kadir, eski ev ve Ashab-ı Kehf mağarası karelerinde DR çalışman detayları ortaya çıkarması açısından güzel olmuş. Magar karesinde sanrım gökyüzü seçimi nedeniyle sınır çizgisi belli olmuş, PS da feather ayarıyla sınr geçişlerini daha yumuşak yapabilirsin. Heykel düzenlemeni de beğendim. Heykele gelen ana ışık sanırım soldaymış, bu nedenle lens flare i sol taraftan versen nasıl olurdu. Herkes suyu damlatırken sen havada güzel yakalamışsın.
Tüm kareler için ellerine sağlık.
Çelik, anladık, kareler o tatlı muhabbetin devamı. Lakin sanırım şu dome diffuser konusunda bizleride bir aydınlatsan diyorum. Sevgiler.
Ahmed, detay, bokeh ve farklı kuvvetteki ışık kombinasyonu ve 35mm ile makro biraraya gelince hoş olmuş. eline sağlık.
Oturan Boğa Abuzer in kuzeniyse, kızılderililerin Türk soyundan olduğu bir kez daha kanıtlanmış demektir.
Tamron 90mm
WL flash: main, Popup flash: Controller modunda deneme
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
025806 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
017301 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -