netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

erhan abimiz sandığı açtı :=) artık bizede güzelce izlemek düşecek ilk karelerden gezinin tamamını düşünüyorum

hakanırmak şık kareler farklı yerler görmek güzel
kad-ir valla çevreden ne çıkarsa güzelce kaçırmıyorsun
aydemir74 biraz mavi renk için o tarz ışıkta polorize lazım gibi gördüm fotoğraflarda.

avs abim :D gezi sandığınadevam etsek

sdtyrdkn geçmiş olsun,ucuz atlatmışın.avrupa pis milet :D en kuzeyini pek sayma, roma kareler şık ,sen sandığı dökünce göreceğiz zaten

sdtyrdkn makinasız zenci mahallerindeki geceler,dans günleri,minik klublere cebine 1 KrediKartı 2 metro bileti 10-20€ atarak üzerinebaşka birşey almadan :D rahatça dolanabilirsin :D

Tarih: 5 Ağustos 2008, 12:34 - İp: 85.***.**2.162
muratreis
muratreis (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Çok çok güzel. Gerçekten afislik Sedat bey emeğinize sağlık.

#muratreis' tarafından 05.08.2008 13:12:10 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 5 Ağustos 2008, 13:11 - İp: 81.***.**9.145
aydemir74
aydemir74 (üye)
Bursa / Amatör

Haklısın Serkan,
Uzun zamandır hep alacağız bu polarize filitreyi. Bildiğim kadarıyla sen ND filitre kullanıyorsun. Polarize filitre için tavsiyen nedir? Fiyatlara bakınca çok ucuza da filitre var, pahalıyada. Bu konuda neye dikkat etmem lazım?

Tarih: 5 Ağustos 2008, 16:56 - İp: 88.***.**1.76
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Haklısın Serkan bir yandan Erhan üstad diğer yandan Sedat, gözlerimiz bayram edecek yine.

Avşar, son karen çok güzel.

Hondam hoşgeldin.

Tarih: 5 Ağustos 2008, 18:27 - İp: 193.***.**5.60
hakanirmak
hakanirmak (üye)
Kahramanmaraş / Doğa Fotoğrafçısı

K10D/Sigma 105 mm Macro Fotoğrafları devam
İlk Fotoğrafımızın Adı ''Kücük Gökyüzü''

İkinci Fotoğrafımız ''Bakış Açısı'' Serisinden

Tarih: 5 Ağustos 2008, 19:19 - İp: 88.***.**6.154
sertan__
sertan__ (üye)
İstanbul / Meraklı

Hakan ilk macro da renkler çok net , ben pentax lens markası savunucuyum ama, bana kararımı değiştirtebilir bu fotolar

ironsailor hoşbuldum !!!!! herkese selam,elimde foto yok şu an ,olanları eklemiştim ,malzeme eksik yani

Tarih: 5 Ağustos 2008, 20:01 - İp: 88.***.**3.205
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

hakanirmak güzel kareler , ilk kadrejı beğendim
ama az sharpen fazla gelmiş gözüküyor beyaz herelenme dikkat dağıtabiliyor.

aydemir74

tiffen,hoya,heliopan,b*w,rodenstock şu 5 markadan bir tane alabilirsin.

Tarih: 5 Ağustos 2008, 20:22 - İp: 88.***.**9.135
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili, Tayfun, Recep, Serkan, Ironsailor, AVS, Kadir, teveccühleriniz için teşekkür ederim. Benimkisi mekan avantajını kullanmak, sizler aynı mekanlarda daha güzel kareler çıkarırdınız eminim.

Kadir, madem ısrar ettin, senin şu su altı karelerinden başlayayım.
Topikde su altı ile ilgilenen -Recep daha iyi hatırlar- bir zamanlar (kulakları çınlasın) Hamsiköy Adnan Erol olmuştu, bir de sen oldun. Fotoğrafların çok güzel. Bence bu konudaki tecrübelerini daha fazla paylaşmanı dilerim. Ayrca 10-20mm karelerinde başarılı.

Ben kendi haddime Serkan' ın geniş açıdan bakma ve hatta görebilme yeteneğini fotoğraflarından hafızama yerleştirmeye çalışıyorum, ama nafile, sanırım kötü bir öğrenciyim.

Hondam, estağfurullah, ustalık haddimize değil. Bazı konularda sadece tecrübe fazlalığmz olabilir ancak, ben hala her makinayı elime alışımda "bugün ne öğrenebilirim" diye çekiyorum.

Gezi karelerine SPLIT den devam edeyim.

#erex' tarafından 06.08.2008 02:30:33 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 6 Ağustos 2008, 02:21 - İp: 78.***.**0.83
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Sedat' cım, geçmiş olsun.
Serkan' ın muhteşem Paris karelerini ( )henüz hatmetmeye çalşıyorum.
Senden de nefis Italy kareleri geliyor.

Fotoğrafları ayrı yanıtlar halinde yapıyorum ki sayfalar daha hızlı ilerlesin

Tarih: 6 Ağustos 2008, 02:28 - İp: 78.***.**0.83
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili hakanirmak, Sharpening konusunda Serkan' a katılıyorum. Kadraj ve kompozisyonların güzel. Eline sağlık.

Sevgili AVS son karen de HDR varmı anlayamadım, lakin nefis gözüküyor. eline sağlk.

#erex' tarafından 06.08.2008 02:34:13 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 6 Ağustos 2008, 02:28 - İp: 78.***.**0.83