netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
hakanirmak
hakanirmak (üye)
Kahramanmaraş / Doğa Fotoğrafçısı

Selamlar K10D Dostlar
E Birazda Manzara...

Fotoğraflar Kayseri Şehir Merkezinden

Tarih: 4 Ağustos 2008, 21:10 - İp: 88.***.**6.154
sertan__
sertan__ (üye)
İstanbul / Meraklı

erex ve avs hoşbuldum arkadaşlar !!!! bu topikte sizler gibi fotoğraf ustaları ile olmaktan büyük mutluluk duyuyorum,çoğu zaman yazılarınızı takip ettim,genelde herkes amatör terimi kullanıyo bence artık uzman kategorisini hak ediyor burdaki herkes,inanıyorumki elimizdeki makinenin hakkını sonuna kadar vermek için buradayız, çünkü "O" hakediyo bunu avs nin haberine vuruldum bennn, -50c de nasıl olurda sensörler donmadan bu kadar net çekimler alınır inanılır gibi değil,ama inanın, ve elinizdeki makinenin kıymetini bilin,zaman geçtikte yeni modelleri çıktıkça , K10D diycez başka bişey demiycez sanırım.biraz fazla makine milliyetçisi oldum bu cihazi 2 yıl önce CNN Türk de tanıtımını görmüş vurulmuştum , 3 ay öncede sahip oldum herkese net ve iyi çekimler diliyorum,bilgi ve birikimlerimizi paylaşalım.

Tarih: 4 Ağustos 2008, 21:21 - İp: 85.***.**9.103
sertan__
sertan__ (üye)
İstanbul / Meraklı

hakan selam!! Kayseriyi ekranımıza getirdiğin için tşkr,temiz bir Anadolu şehrimiz her halinden belli oluyor,yalnız merak ettim ilk fotoğrafındaki açıyı nasıl oluşturdun,phoshop mu uyguladın???merak ettim??

Tarih: 4 Ağustos 2008, 21:27 - İp: 85.***.**9.103
hakanirmak
hakanirmak (üye)
Kahramanmaraş / Doğa Fotoğrafçısı

İlk fotoğrafta ki teknik makinayı 30 derece kadar sola yatırıp çekim.Biraz hayal gücü o kadar...
Bu Arada Aramıza Hoşgeldin

#hakanirmak' tarafından 04.08.2008 21:31:30 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 4 Ağustos 2008, 21:30 - İp: 88.***.**6.154
sertan__
sertan__ (üye)
İstanbul / Meraklı

hoşbuldum hakan !! mazur görün ,acemilik işte sora sora öğrenicez artık

Tarih: 4 Ağustos 2008, 21:37 - İp: 85.***.**9.103
sertan__
sertan__ (üye)
İstanbul / Meraklı

tayfun burda isen; mesajım sana !! üçüncü fotoğrafındaki eski Kağıthane Camisini bende karelemek istemişimdir hep. işe gelip giderken görüyorum viyadüğün üzerinden nacizane fikrim caminin arkasındaki yeni apartmanları almasaydın,tersten nehire doğru kareleseydin çok daha güzel olurdu,eğer yolun düşerse o halini bekliyoruz

Tarih: 4 Ağustos 2008, 21:41 - İp: 85.***.**9.103
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Bu atmosfere çıkma olayı hakikaten takdire çayn helal olsun Pentax'a!!

Hakan ilk karedeki kadraj çok hoşuma gitti eline sağlık

Tarih: 4 Ağustos 2008, 21:52 - İp: 88.***.**1.237
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Tayfun buralardayım, sağ olasın birader. Elimde malzeme yok, yükleyemiyorum.

Sedat geçmiş olsun kardeşim.

Erhan abi, özletmeyin.

Tarih: 4 Ağustos 2008, 21:58 - İp: 85.***.**0.191
sertan__
sertan__ (üye)
İstanbul / Meraklı

aynen bende de malzeme kalmadı yükleceğim foto yok şu an çayıra bayıra kaçmak lazım

Tarih: 4 Ağustos 2008, 22:00 - İp: 85.***.**9.103
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Selam Hondam, mesajını aldım . Sadabat Camii yi önden çok görüntüledim ama bu açıdan görüntülememiştim daha önce (Hatta itiraf ediyorum galerimdeki ilk fotoğraf evin balkonundan çekme ). Bu açıdan ne yaparsan yap o evler çıkıyor maalesef (gerçi ben de onlardan birinde oturuyorum ) Bir de buralar artık epey uğrak yerler oldu hep kalabalık, ben de manzaralarda genelde insanları kadraja almamaya çalışıyorum. Ama kalabalık olmasından da şikayetçi değilim yani ailelerin gelmesi, eğlenmesi fena değil tabi.

Selamlar Recep. Abicim malzemeye gerek yok ses ver yeter bize canım.

#t_yaman' tarafından 04.08.2008 22:18:39 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 4 Ağustos 2008, 22:12 - İp: 88.***.**8.232