Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
kobak martı lar cok hos cıkmış doğrusu.gökyüzünün mavisi ayrı bi güzel.kadir s-b fotoları görünce benimde cıkıp foto cekmem gerek die düsünüyorum insanı kamcılıyo resmen cok güzeller tayfu allah bağıslasın.cok tatlı
Teşekkürler Darkrain
Hondam haklısın bence de 55-300 daha mantıklı. Dpreview forumlarında performansını çok övdüler o lensin. Belki ben de düşünebilirim.
Pentax K10D'me geçici olarak el konduğundan Pentax ME Super SLR makinamla çektiğim fotoğraflarımı paylaşıyorum sizlerle; Zor şartlar altında da olsak yılmak yok topiğe desteğe devam
İki adet Piere Loti manzarası;
İki tane de Sur Fotoğrafı
#t_yaman' tarafından 03.08.2008 20:17:23 tarihinde düzenlendi.
tayfun filmli makineden çekilmiş fotolar bir başka oluyor.
Sence filmli makineler çekim değerleri konusundaki hataları daha mı fazla tolere ediyorlar.
yani aynı kareleri dslr de çekseydin,kaç pozda doğru değerleri yakalardın.
filmlide aynı kareyi kaç kere çekiyorsun.
açıkcası ben dslr de bu kareleri çekseydim,gökyüzü %90 patlardı..
eski basit kompakt filmli makinem ile çektiğim fotolarda hata oranı daha az çıkıyordu sanki..
şimdi aynı kareyi 10 kez çekip iyisini seçip,bilgisayarda işliyoruz
tayfun eğer almaya niyetliysen birlikte alırız belki iki lenste pazarlık payımız olur,vururuz kafalarına ama sanırım burda henüz yok,bükey fotoğrafçılığı aradım ismimi yazdırdım gelince haber veririz dediler,ama 1 ay oldu cvp gelmedi kendi başımızın çaresine bakıcaz anlıycağın...
topiği boş bırakmayalım 18-55mm ile bu kadar makro
bencede film üzerine fotoğraf baskısı halen kalitesini koruyor , tayfun tebrik ederim güzel yakalamışsın.
güzel kareler geliyor herkese teşekkürler,bende bu ara tepemde yoğunluk vardır çarşambadan sonra daha sık yazabilirim yıllık izinlerden çok iş yükü vardı
Bugün akşamüstü fotoğrafladım sıcak daha , Şile Ömerli'de günbatımı.
Bugün misafir olduğum bir evin bahçesinden....
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
032106 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
019001 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk