netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

tayfun perşembe akşamı döneceğim.
hondam başka marka almaktan korkma,sigma güzel marka bence.

Tarih: 4 Ağustos 2008, 23:43 - İp: 85.***.**1.191
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

İzmir yanıyor... Kadir İstanbul'dayken elimizden bir şey gelirse irtibat numaralarımı biliyorsun.

Tarih: 4 Ağustos 2008, 23:51 - İp: 85.***.**0.191
sertan__
sertan__ (üye)
İstanbul / Meraklı

test ederim kafama yatarsa sigma alırım belki , macrosuna da param kalır en azından

Tarih: 4 Ağustos 2008, 23:53 - İp: 85.***.**9.103
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

sultanahmet
10-20

Tarih: 5 Ağustos 2008, 00:20 - İp: 85.***.**1.191
aydemir74
aydemir74 (üye)
Bursa / Amatör

Bütün Arkadaşlar ve Abilerimize Merhaba,
Uzun zamandır sadece izlemekle yetiniyordum. Sizlerle Bandırma sahilinden iki fotoğrafı paylaşmak istiyorum:

Tarih: 5 Ağustos 2008, 01:01 - İp: 88.***.**5.130
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar. sağ sağlim atlattığıma çok memnunum ben de

şimdi size 3 tane fotoğraf yüklüyorum, salerno'dan ayrılık hazırlıkları yüzünden fotoğrafları düzenleyemiyorum.. yarın da parise gidiyoruz oradan serkan kadar temiz işler çıkarabileceğimi sanmıyorum.. daha çok eğlenceye bakacağız

burası roma vatikan.

aynı mekanın farklı bir açısı

ve bu venedik

dahası için bekleyin..

Tarih: 5 Ağustos 2008, 02:12 - İp: 81.***.**3.244
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Sedat selam
venezia afişlik

Tarih: 5 Ağustos 2008, 02:36 - İp: 88.***.**6.197
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

çok teşekkür ederim fatih abicim..

çok özledim sohbetinizi, nasılsınız? nerelerdesiniz?

ben 15inde antalya'da olacağım, 1 ay sonra da bursa'da.. umarım en kısa zamanda bir fırsatını bulur görüşürüz yine..

Tarih: 5 Ağustos 2008, 02:59 - İp: 81.***.**3.244
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

sdtyrdkn

Bu arada Pentax la ilgili bir de haber vermek isterim. Pentax yetkili ağızlarından ilk Fullframe DSLR açıklaması yapıdı. Şu tarihten itibaren FF Pentax geliştirme planlamalarını başlattıklarını 11. Çin Uluslararası Fotoğraf ve Elektriksel Görüntüleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarında yaptıkları bir ropörtajda açıklamışlar. (Link aşağıda)

Orjinal Ropörtajdan Ceviri

Ancak FF Pentax tan önce AF mekanizması geliştirilmiş, çekim hızı ve ardışık çekim hızı artmış bir APS-C sensörlü makine bekleniyor. FF Pentax ın da 2009 un ortalarında çıkabileceği epeydir söylenti olarak dolaşıyordu.

#t_yaman' tarafından 05.08.2008 09:13:23 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 5 Ağustos 2008, 08:48 - İp: 78.***.**5.148
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Erhan abi karelerini ve yorumlarını özlemiştik [>:D]

Kadir 10-20 yi artık hiç yanından ayırmıyorsun

Sedat karelerin kartpostal gibi...

İstanbul Moda'dan bir kare...

#avs' tarafından 05.08.2008 09:54:29 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 5 Ağustos 2008, 09:44 - İp: 85.***.**2.23