Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Serkan 2 nesil FF'lere kadar bekleyeceğim benim bu elektronik aletlere saplantım devam ettiği sürece bakarsın yarın canon'a transfer olurum APS-C diyorsun da 16-50'ye kızdığım kadar hiç bir lense kızmadım.
28-85'im henüz yok, yolda. Manuel de olsa sevdim o lensi, oynaması güzel eski günlerimi hatırlattı netliyeceğim diye artık göbeğim çatlar
Kadir pentax çantası + 1600 YTL= Nikon çantası oldu.
Çelik kısmetse tanışırız. Ben de çok isterdim tanışmayı. Bu arada hatun kişi fotoğrafı nefis. Serkan kıskanır şimdi
Puspus dediğin gibi oyuncak değil ama oyuncak yaptık darısı başına.
Recep'ciğim dediğin gibi oldu aynen
Arkadaşlar teşekkürler ilginize iyiki varsınız.
Hayırlı olsun Fatih abi, dehşet set yapmışsın.
çelik ,foto çok güzel ama sana tavsiyem 50 mm lens ile 2,8 diyafram değerini fazla kullanma..
f:8 de çekmeyi dene.zaten biraz pozlama fazlallığı var gibi f:6,7 veya 8 de daha iyi olur gibi..
serkan dan şöyle melek fotosu göremedik
"tüm fotolara toptan alkış" ,
artık bende bunu yazacağım
arkadaşlar bu topiğin konsepti bu değil,birbirimizi ileriye götürmemiz lazım
zaten kimse foto yüklemiyor..en azından fikir paylaşımı olsun..
taze taze foto..
canon Powershot A510
şnorkel+palet+dandik klıf+tripod yok yine
Sualtında reklam fotosu çalışması
"Su Geçirmez"
Her zaman ,heryerde..
fatih abi 2.ci jenerasyonda lenlserin jen. aynı kalacak ,hayırlısı olsun
su altı güzel olmuş ilerde bir kızıl denir yaparsın abi şinorkelle , foto işine gelince :D ekliyemiyorum her zaman
çelik bol bol fazla pozlamış :D çekerken heyecandan olmalı ahhahaah :=),iso800 :D f2.8 :D ehheeh ay ışığında.
endorf abi gezi güzel anlaşılan :=) neler çıkacak kimbilir bu u.s.a lılarda çok tembel yakın istanbuluda aparlar gelmezler :D göbek yapa yapa fena bir millet olacaklar
pesmerge renk ayırma şık olmuş,
erhan abi b mistik mekanlar çok hoşuma gidiyor tam bir siyah beyaz alanları.
#onixon' tarafından 11.08.2008 01:27:03 tarihinde düzenlendi.
Fatih abi hayırlı olsun , bundan aylar (ya da yıl) önce K10 ekipmanını taşıdığın çantanın ağzı açık fotoğrafını göndermiştin hayran hayran seyretmiştik . Heralde şimdi yeni ekipmanını görmeye yürek dayanmaz
Kadir seni taktir etmemek elde değil .Fırsatları değerlendirmeni ve forma renk katan bu fotoğrafları eklemeni alkılşlamamak istiyorum. Emeğine sağlık , özellikle 1.sualtı karen çok hoşuma gitti.
Çelik bende son manken fotondaki eksiklikleri heycanına veriyorum
Bir iki detay fotosu benden ;
#avs' tarafından 11.08.2008 09:25:12 tarihinde düzenlendi.
Herkese selamlar .. Yüklenen fotolar her zamanki gibi cok kaliteliler ..herkesin emeğine sağlık .. bende fırsat buldukça sizleri takip ediyorum ..güzel bir foto gezisi planlanım iş nedeniyle yattı .. :D artık sizlerin yukledigi fotolarla avunacagım .. bende birkaç cumalıkızık detay fotgrafı ekliyeyimm ..
Pentax smc m 28 mm. manuel ..
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
032006 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018701 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01