netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Merhabalar Selahattin Abi. Evet gerçekten de harika bir buluşmaydı, çok uzun zamandır böyle kalbur üstü insanlarla bir araya gelme fırsatı bulmamıştım, herkese ayrı ayrı teşekkürler. Çok eğlenceli bir sohbet oldu. Ben de ev sahibimiz Erhan abiye ayrıca teşekkür ederim. Ayrıca bir dahaki buluşma için şimdiden sabırsızlanıyorum

Tarih: 27 Temmuz 2008, 14:02 - İp: 85.***.**1.44
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Bütün arkadaşlar herşey için teşekkür ederim.
Güzel bir sohbet oldu.
İstanbul grubunun dostluk ve arkadaşlık bağına imrenmemek elde değil.
Hayatımda ilk defa sanal bir ortama girdim ve bunun bir gün gerçek sohbetlere dönüşeceğini tahmin edemezdim.
Yağmuru,sohbeti ve ortaköyü özlemiştim..
Güzel bir atmosfer içinde çok sıcak bir sohbet ortamı için herkese tekrar teşekkür ederim.
umarım yine tekrarlarız..
Tayfun a ayrıca bir daha tşk. ederim,İstanbul diğer bir ucuna bizleri bıraktı

akşam biraz tutuk davranmış olabilirim.
hem yorgunluk,hem deplasman etkilemiştir
bugün de çalışıyorum

tekrar buluşmak dileğiyle..

akşam buluşmaya gelen ve artık topiği sadece okuyan arkadaşaların,topiğe yine aktif katılımlarını bekliyoruz...
özellikle erhan abinin fotograf yorumları çok eğitici ve öğretici..
tekrar aramızda görmek dileğiyle

#kad-ir' tarafından 27.07.2008 14:34:06 tarihinde düzenlendi.

#kad-ir' tarafından 27.07.2008 14:52:54 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 27 Temmuz 2008, 14:30 - İp: 88.***.**1.143
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Selam kad-ir;
Öncelikle rica ederim sen yeter ki gel, istediğin yere bırakırız seni, ayrıca İstanbul senin için deplasman sayılmaz kendi evin gibi düşün. Bugün de çalışıyorsun demek , kolay gelsin umarın işlerin yolunda gider. Bir de PM attım bir bakarsın.

Tarih: 27 Temmuz 2008, 14:48 - İp: 85.***.**1.44
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

uzun zamandır bakmıyordum bu topiğe..
gerçekten çok kaliteli fotoğraflar eklenmiş.

maharet sadece makinede değil.. emek veren, değer katan tüm fotoğrafçı arkadaşları kutluyorum.

emeğinize sağlık

Tarih: 27 Temmuz 2008, 16:19 - İp: 88.***.**5.128
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

teşekkür panctom düşüncelerine,

akşam sohbet muhabbet güzeldi bu kadar sıcak ve bunaltıcı bir havada iyi muhabbet oldu

Tarih: 27 Temmuz 2008, 16:24 - İp: 85.***.**6.153
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Bircoguyla 1yildan uzun suredir sanal ortamda tanistigim ve bir cok sey paylastigim dostlarimla ilk kez bulusmus olmak beni de cok mutlu etti.
Guzel dostlugunuz ve sohbetiniz icin hepinize yeniden cok tesekkurler.En kisa zamanda yeniden gorusmek umidiyle.

Tarih: 27 Temmuz 2008, 16:36 - İp: 193.***.**5.60
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Arkadaşlar, dün sizleri görmek, muhabbet etmek zevkli ve mutluluk vericiydi. Tayfun kardeşime tekrar teşekkürler. Serkan bizden sonra çok hızlıydınız anlaşılan akşam yakalandınız ona göre

Sedat kardeşim seni de özledik. Gel artık.

Tarih: 27 Temmuz 2008, 17:18 - İp: 88.***.**2.104
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

bir sony kullanıcısı olarak bu topiği artık takip edeceğim ben de
çok güzel bir topic, ortam, fotoğraflar, herşey güzel

Tarih: 27 Temmuz 2008, 17:43 - İp: 88.***.**5.128
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

panctom kardeşim biz zaten makine ayırımı yapmıyoruz. Akşam arkadaşlarla da biraz konuştuk. Sohbet ettiğimiz yer belli bir marka başlığında bir inceleme topiği olduğundan birçok kişi buraya girmeye veya fotoğraf yüklemeye çekiniyor. Şu topiği marka sınırlamasına girmeden tüm fotoğraf dostlarının buluştuğu bir topik haline nasıl getirebiliriz bilmiyorum. Bu işin teknik detayları beni çok aşar NF site yönetimi belki bir çözüm getirebilir. Bunu becerebilirsek katılım da paylaşım da çok artacak bundan eminim.

#camoka' tarafından 27.07.2008 18:13:32 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 27 Temmuz 2008, 18:11 - İp: 88.***.**6.33
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

bu bunaltıcı havada, yağan yaz yagmuruyla beraber çok ama çok güzel candan bir sohbet... uzundur böyle zevk almamıştım bir ortamdan. kad-ir abi sen herzaman gel, bak ne güzel vesile oldun bi şekilde, uzundur görmek istediğim abilerimizi gördük. hem Tayfununda dediği gibi burası seninde evin...
Güzel bir akşamdı, çok teşekkürler.
fotolarımla geliyorum birazdan

Tarih: 27 Temmuz 2008, 19:40 - İp: 88.***.**6.178