Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Serçeler, biraz crop ve usm var, haricinde hiç bir oynama yok..
Bu da Canon 40D denemesi.
Bu arada Serkan, Canon 40D de seri çekim ayarında normal ve H modu varmış, dün normal modda denemişiz herşeyi, bugün H modunda denemeler yaptım oldukça hızlı idi. Bir gün biraraya geldiğimizde bakarız gene.
Merhaba,
H.sonu buluşmanızın bizleri daha da kaynaştırdığına inanıyorum. Ayrıca Kadir'in de sanal ortamdan çıkarak gerçeğe dönüştürdüğü katılımı ayrıca anlamlı olmuş Umarım bende birsonraki birlikteliğinize eşlik edebilirim
Puspus sanırım son serçe fotoların elde çekim olduğundan biraz netlik sorunu var gibi , gerçekten 300 mm de tripodsuz keskin çekimler zor , ayrıca ilk kare hariç diğerlerinde enstantene hızlarıda düşük olduğundan bu durum daha belirgin. Ancak mankenin güzel poz vermiş
Fatih Abi; rica ederim, sizin gibi değerli abilerimiz keşke her zaman gelse de sohbet edebilsek.
Yücel, hepsi güzel ama ilk serçe fotoğrafındaki ifadeye bayıldım, çok sevimli
Avşar, teşekkürler sayende yıllık iznimi kullanmış kadar oldum, iyi gezdik valla
Yücel ışığın çok sert olduğu saatlerde çekilmesine rağmen çok şirinler.
Avşar tatilciler genelde ulaşım zorluğu nedeniyle Datça'yı hep pas geçerler. Sen pas geçmeyip bizi oralara götürdüğün ve merhum Can Yücel'i de pas geçmediğin için teşekkürler. Konu seçimlerin ve kadrajların mükemmel.
Beğenileriniz için çok teşekkürler...
Sizi , şöyle bir burna götüreyim
Avşar beni tam da kalbimden vurdun. Likya yolu kitabını okuyunca en çok merak ettiğim yer Bu Gelidonya Feneri oldu. Yüzyıllarca gemicilere rehberlik etmiş bu fenerden çekilmiş çok etkileyici manzara fotoğrafları var. Keşke yukarılara çıkıp fener ve adaların da içinde olduğu bir fotoğraf da çekseydin. Var mı sandıkta? Varsa sabırsızlıkla bekliyorum.
Avşar abi seninle gezdik valla
Çok güzel fotolar, ama sunum çok hoşuma gitti, 3 boyutlu bir çerçeve gibi olmuş. Ufak bir özetle nasıl yaptığını paylaşabilir misin acaba, çok hoşuma gitti.
Avşar bey fotolar harkulade elinize sağlık
Selahattin abi , Emre , puspus beğenileriniz teşekkür ederim...
Selahattin abi malesef o fenere kadar gidemedim. Süre biraz kısıtlı olduğundan kalan zamanımda kendimi Knidosun o soğuk sularına bıraktım ve biraz yüzdüm Ama gördüğüm manzara karşısında büyülendim diyebilirim. Knidos şu ana kadar gördüğüm en büyük antik şehir ayrıca konum itibari ile çok stratejik bir yerde. Ancak çoğu yer gibi gereken önem verilmemiş hatta geçen gün haberlerde duyduğum bir olay çok üzücü idi. Knidos da kazı çalışmalarını sürdüren Türk araştırmacının parçaları çaldığı konuşuluyordu ve hakkında dava açılmış
Puspus sana özel mesaj attım , kutunu kontrol et
#avs' tarafından 29.07.2008 15:37:03 tarihinde düzenlendi.
#avs' tarafından 29.07.2008 16:01:41 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
032306 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
019001 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk