Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
aşk yeniden
unutulmuş yemin gibi
aşk yeniden
hem tanıdık hem yepyeni
aşk yeniden
kendini yarattı kendinden...
1/20
f:4,5
ISO 200
170 mm de elde çekim (her zamanki gibi)
Hakan Irmak güzel fotoğraflarından bizi mahrum bırakma. Yine çok temiz ve çok güzel kareler eline sağlık.
Darkrain halat ve zincir fotoğrafların güzel. Ancak su altı fotoğrafların ile neyi anlatmak istediğini anlayamadım. Sen orada ilginç birşeyler gördün muhakkak ama ben defalarca bakmama rağmen fotoğraftan onu okuyamadım. Şunu hep aklında tut. Bir fotoğraf şu iki soruya çok net cevap verebilmelidir.
1) Neyi anlatıyor?
2) Nasıl anlatıyor?
Fotoğrafı eline alan ve senin bunu ne niyetle çektiğini bilmeyen biri de bu iki soruya cevap bulabiliyorsa fotoğraf amacına ulaşmıştır. Çekmeye devam
Kadir konser fotoğrafın harika. Giderek tripodsuz fotoğraf çekmede ustalaşıyorsun. Bizim yaş ilerledi nerde o stabilite, çelik gibi kollar. Yağmur ve kasvetli atmosfer de cami fotoğrafına çok yakışmış. Eline sağlık.
Dostlar ben de bir ay tatile çıkıyorum. Gitiğim yerde internet yok. İnternet kafeleri de pek sevmiyorum dolayısıyla Eylül ayında buluşmak dileğiyle hoşçakalın, fotoğrafla kalın, topiğimizi beslemeyi unutmayın
#camoka' tarafından 31.07.2008 10:09:22 tarihinde düzenlendi.
Selahattin abi şimdiden iyi yolculuklar ve iyi tatiller, değerli yorum ve fotolarını özleyeceğiz . Tek tesellimiz sandığı doldurup gelirsen döndüğünde güzel karelerini seyretme şansımız olur
Hakan makrolar herzamanki gibi nefis özellikle korsanlar çok hoşuma gitti , Erciyes dağı ile ilgili tek yorumum karene biraz mavi ton hakim olmuş PS de tonlarla oynayarak ve kontrast verilerek düzeltilebilir diye düşünüyorum ya da çekim öncesinde manuel WB ile de oynanabilirdi ;-)
Kadir şirince çok hoş ve adı gibi şirin bir yer , etkilenmemek elde değil zaten fotoğrafçıların ve şarapseverlerin akınına uğramasından da anlıyoruz ;-) Şirince fotolarını ilgili kategoriye eklemeye çalışacağım
Darkrain beğenin için teşekkür ederim , ard arda foto eklemek için resim ekle işlemini aynı mesaj içinde tekrarlıyorsun fotolar arasında enter ile birer satır boşluk bırakırsan sunumun daha güzel olur
Selahattin abi hayırlı yolculuklar
Kadir konser ve ortaköy camisi çok güzel olmuş eline sağlık.
Hakan makrolar yine harkulade..
Bizim yaş ilerledi nerde o stabilite, çelik gibi kollar.
Selahattin abi, yani buluşmada gördüğüm kadarıyla bizi cebinden çıkarırmışsın gibime geliyor kendine fazla haksızlık etme istersen Size iyi tatiller diliyorum.
Valla Selehattin abi Tayfuna katılmamak elde değil.
O gün sizleri görünce, hem Fatih abiyi hem sizi hem de Erhan abiyi, kaptanımızı ,valla sizin gibi gençlerin yanında kendimizi bulamadım ben, ceptn çıkarmak sözü bile az gelir Maşallahınız var, nazar değmesin
#puspus' tarafından 31.07.2008 22:35:19 tarihinde düzenlendi.
Selahattin Abi,özleyeceğiz seni..
İyi tatiller şimdiden..
konsere devam..
selahattin abi yorumun için sağol.yosun fotosunun zoom in out tekniğiyle cekmeye calışmıştım ama renkler bi agarip cıkmış 70-300 almıştımda ilk denememdi.umarım güzel bi tatil geçirirsin.dönüste fotolarını bekliyoruz.ii yolculuklar
avsar yazdıklarını deniycem ama denemiştim olmamıştı..kadir fotolar cok hoş..
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
09530 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
022024 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk