netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

o sayılar ard arda çekebileceğin fotoğraf sayısını gösteriyor. yani ard arda seri çekimdeki sınırı belirtiyor.

herkese selam

Tarih: 24 Temmuz 2008, 22:24 - İp: 81.***.**3.244
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Darkrain, Menu>Custom settings>recordable image no seçeneğinde 1 seçili ise çekebileceğin fotoğraf sayısını 2 seçili ise üst üste çekebileceğin fotoğraf sayısını görüyorsun. Bunu görmek istemiyorsan seçimi 1 olarak değiştir.

Tarih: 24 Temmuz 2008, 22:57 - İp: 85.***.**7.189
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

selahattin abi,PM attım,
c.tesi veya pazar organizasyon yapalım.

Tarih: 25 Temmuz 2008, 00:31 - İp: 81.***.**6.79
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Merhaba,

Kadir bu yeldeğirmeni sana güzel malzeme çıkardı Gene son yeldeğirmen fotolarından siyah beyaz olanı beğendim sanırım bu eski yapının siyah beyaz tonlarla daha iyi ifade edildiğini düşünüyorum...

Darkrain ortaköy cami fotonun bende fazla pozlandığını düşünüyorum , minare altlarında detay kayıpları ve patlamalar fazla. Diyafram değeri 6.7 yerine 8 ve yukarısı seçilebilirdi.Ayrıca pozlama süren arttıkça kadrajdaki dinamik ışık çizgileri artarak kadrajını bozabilir.

#avs' tarafından 25.07.2008 09:50:10 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 25 Temmuz 2008, 09:45 - İp: 85.***.**2.23
muratreis
muratreis (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Netfotografın en güzel, en paylaşımcı, en çok emek verilen topici. Bizle paylaştığınız için teşekkür ederim. Keyifle izliyorum, okuyorum, öğreniyorum, bilgileniyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İyiki varsınız, iyiki paylaşıyorsunuz.

Saygılarımla

Tarih: 25 Temmuz 2008, 22:09 - İp: 85.***.**5.132
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Bugün İstinyePark ta standımı ziyaret eden Avşar Bey e teşekkür ederim. Kısa süre de olsa mevcut konuları istişare etme olanağımız oldu. Yolu düşen herkezi beklerim Sony PS3 standına.
Saygılarımla..

Tarih: 25 Temmuz 2008, 23:05 - İp: 88.***.**5.162
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

güzel yorumların için tşk.ler muratreis.

avs geziyi ilgiyle takip ediyoruz..

selahattin abi,kadroyu topladınız mı??

Tarih: 26 Temmuz 2008, 09:21 - İp: 88.***.**1.143
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Kadir kadro tamam. Bugün saat 19.00'da Ortakaöy meydanında buluşuyoruz. çay kahve, gırgır muhabbet, isteyen fotoğraf da çekebilir.
Fotoğraf bahane, dostluk şahane.
Ayrıca gelmek isteyen olursa adres belli. Tanımak kolay.

#camoka' tarafından 26.07.2008 09:41:48 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Temmuz 2008, 09:29 - İp: 88.***.**6.33
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

herkes davetlidir.

Tarih: 26 Temmuz 2008, 10:03 - İp: 88.***.**1.143
pin_nar
pin_nar (üye)
İstanbul / Amatör

nikoncular da gelebilirmi

Tarih: 26 Temmuz 2008, 12:28 - İp: 78.***.**2.242