Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Merhaba,
KAdir bende kapı fotolarından S/B olanı beğendim. Geniş açı çekimlerde açıyı 1-2 derece değiştirmek bile çok farklı kadrajların çıkmasına neden oluyor , tavsiyem yakın geniş açı çekimlerinde yerini çok değiştirmesende birden fazla farklı açılar deneyerek aynı konuyu çalışman
Recep şelaleye adeta sihirli bir değnek değmiş
Birkaç tatil fotosu daha...
Avşar seninle beraber biz de geziyoruz. çok güzel bakış açıları, güzel yansımalar. Bakalım Katrancı koyu çıkacak mı? Merakla bekliyorum. Seyahat güzergahına göre şu sıralarda çıkması lazım.
Avs ,gezi fotografları çok iyi gidiyor.tur sırasına göre mi gidiyorsun.
Selahattin abi tşk.ler..
değişik bir deneme
realfriend; bilakis çok memnun oldum eline sağlık çok güzel olmuş. istersen raw olarak orjinalinide yollıyabilirim mailine.
Ben bu aralar off moddayım istinyepark ta yeni bir proje aldım sabah 10 akşam 10 oradayım. Sony standında görevliyim PS3 de GranTurismo5 oynamak isteyen olursa beklerim başımla beraber
topik boş kalmasın
Aslında fotoğraf eklerken gezi sırasına uymaya çalışıyorum ancak tam da uyduğum söylenemez
Selahattin abi atladığım koylardan biri Katrancı . Göremediğimiz çokta yer var aslında , ah şu tatil 20-25 gün olacaktı ki... Neyse birdaha benzer bir tur yapmak için bahane olacak bu atladığımız yerler
KAdir son S/B iç mekan çalışman güzel olmuş
Avşar Katrancıya asıl karavan ile gitmek gerekiyor. Gezdiğin yerlerin flora va faunasını ihmal etmemen çok yerinde olmuş. Tebrikler.
Kadir yel değirmeni içerden de çok hoş olmuş. Şu yel değirmenlerinden birini bize tahsis etmezler mi acaba? İkimiz onu Cafe'ye döntürürüz. Hem yel değirmeni harap olmaktan kurtulur hem de turizm'e bir katkı olur. Sen bir araştır bakalım.
AVS, su yogun iş günlerinde çekmiş olduğun güzel tatil fotograflarını izleyerek avutuyorum kendimi.
Kadir alışmaya başladın 10-20 ye son karen güzel olmuş.
arkadaslar slm. bi kaç gece fotoğrafı cekeyım dedim ama pek basarılı olamadım sanırım. 70-300 sigma.önerilerinize itiyacım var
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
032606 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
019001 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk