Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
70-300 ün iso1600 sonuçlarına bende bayıldım tekrardan ellerine sağlık.
Selahattin abi, Kadir karartmış üst bantı.
%20'lik vergi protesto ediliyor.
Bileyci fotoğrafı için teşekkür ederim abi. Adalar gezisini tekrarlayalım ama havalar çok sıcak, esasen Kadir'in gelişiyle gideriz diye düşünmüştüm. Gerçi Ağustosta'da siz burada olmayacaksınız. Kadir ne zaman geliyorsun?
T-yaman bu hafta sonu hariç, bir hafta sonu buluşalım istersen benim 70-300'ü denersin.
Merhaba Realfriend;
Teşekkürler buluşmak çok iyi olur, çok sevinirim. Bu hafta sonu ben de Bolu ya gidiyorum zaten ondan sonra siz ne zaman müsait olursanız ben kendimi ayarlarım ona göre.
Karartma ile ilgili bilgilere teşekkürler. Ben de başka bir hata mı var diye düşünmüştüm. Olacak olan şudur. Türkiyede zaten iki misline satılan mallardan alınan % 18 KDV'yi de bu akılsız politikalar yüzünden kaybedecekler. Ben artık Türkiyeden mal almıyorum. İhtiyaçlarım birikince bir yurt dışı seyahat yaparım ,fiyat farkı ve vergi olarak ödeyeceğim paraya hiç değilse gezmiş olurum. Vatandaşını bu kadar yolunacak kaz gibi gören bir başka ülke var mıdır acaba. Bence yoktur.
Selahattin abi yerden göğe kadar haklısınız gerçekten de herşeye iki misli vergi vermekten belimizi doğrultamıyoruz. Ben bir ara bir firma kurdum, herşeyi legal yapmak istedim, az daha batıyordum, devlet kendi eliyle zorluyor insanları vergi kaçırmaya, kaçak mal almaya.
Ancak bu ÖTV de bence firmaların da hatası var. Galiba kar marjları çok yüksekti çünkü devlet büyük kar gördüğü sektörlere ÖTV yi anında yapıştırıyor (senin yerine ben yerim mantığı). Muhtemelen firmalar belirli bir süre sonra mal satabilmek için kardan zarar edip ÖTV yi süspanse edeceklerdir zira özel sektör her zaman çıkışını bulmak zorundadır. Hatırlarsanız otomotivde de aynı meslese olmuştu, sonra sektör bu konuyu içinde halletti. Tabi burada vatandaşın karı ne? Hiiiiç
USA siparişlerini selahattin abiye veririz artık.
benim işler burada da yoğun ama halen gelme ihtimalim yüksek.
en kötü.p.tesi-salı.
biraz da uçmayan martı ekleyelim
Sevgili Dostlar haddimi aşarak biraz(fazla) fotğraf yüklüyorum.
Belli bir konudan ziyade ortaya karışık gibi oldu sanırım.
Finali de güzel bir model ile yapalım
t_yaman özelden mesaj attım.
Kadir kuş fotolarında USM'yi çok seviyorsun.
Ali abi estağfurullah.
modelin gözleri gerçek mi?
Sevgili Recep, fantazi sadece
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
033006 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
019101 Oca. 2025, 18:50