Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Kadir böyle fotoğraflar için 10-20 yetmez. Ayrıca bir de kaptanlık bröven olması gerekir. Çapanın konumuna bakar mısın?
Selahattin agbi abartıyorsun.
Kadir umarım daha güzellerini çekersin.
Son tatile gittiğimizde bir akşam benim kızı alıp dolaştık terkedilmiş bir otel binası vardı orada biraz fotoğraf çektim. Dönünce benim kıza sordular ne yaptın babanla diye. Duvar resmi çekti dedi sadece halbuki bazı karelere onuda koymuştum haksızlık etti azıcık. geniş açı ile basit şeylerden farklı kareler çıkabiliyor Kadir. Bir iki örnek eski binadan.
Kaptan son yüklediklerin hiç de abartmadığımın kanıtı oldular.
Arkadaşlar Pentax 17-70 BH'da 600 dolardan satışa çıkmış. Sigma 17-70 ise 400 dolar % 50 pahalı olmasını gerektirecek fark vardır umarım. Yakında incelemesi de çıkar.
#camoka' tarafından 18.07.2008 01:09:46 tarihinde düzenlendi.
Merhaba,
Bir süredir yıllık izinde olduğumdan sizlerden uzaktaydım. Ancak son bir iki günde tüm yazılanlara ve eklenen fotolara baktım , gene müthiş kareler çıkmış .
Hakanırmak aramıza hoşgeldin makro fotoların harika , Amati nin devamsızlığında makrolardan uzak kalmıştık ancak açığı çok güzel kapatmışsın tebrikler , emeğine sağlık karelerinin devamını bekliyoruz
Ironsailor iyi ki otele dalmışsın i kızını manken olarak kullandığın fotolar yaratıcı ayrıca son eklediğin otelin dış cephesini gösterir siyah beyaz foton kadrajıyla çok güzel olmuş.
Selahattin abiye katılıyorum , bir geniş açının mutlaka çantada olması gerekiyor , Kadir bende de 10-20 Sigma var ve çok memnunum , sana da şimdiden hayırlı olsun
Eşimle uzun süredir planladığımız ve fırsat yaratıp çıktığımız butik tatilde Antalya'dan girdik ve İzmir'den çıkarak İstanbul'a döndük yaklaşık 9 gün ve 2755 km yaptık. Gerçekten çok keyifli bir tatildi tabi çektiğim fotolarda cabası
Yine sandık dolduğuna göre fırsat buldukça beğeninize fotolar sunacağım...
Herkese selam. Uzun zamandır katılamasam da forumu ilgiyle takip ediyorum. Kad-ir Sigma 10-20 lensin hayırlı olsun. Senin aldığın fiyatı görünce ben de dayanamayıp az önce hepsiburada.com'dan siparişi verdim. Canon-Nikon uyumlusu 1.011 YTL iken Pentax uyumlusunu i 675 YTL'ye indirmişler üstelik taksitli. Çok iyi fiyat bence. Neredeyse Amerika fiyatına. İnşallah kötü bir kopya çıkmaz da güle güle kullanırız lenslerimizi.
Herkesin ışığı bol olsun.
Avşar hoşgeldin. Yorucu ama verimli bir tatil olmuş anlaşılan. Tatil dediğin budur işte. Ne o git bir yere günlerce kakıl kal (benim gibi). 8mm yetişti mi? Umarım yetişmiştir.
Fotoğraflar harika. Şu Likya yolunu yürümeden gidersem gözüm arkada kalır. Sen Likya yolunun deniz tarafını ve araba ile gidilebilen yerlerini gezmişsin. Bir gün de yukarılardan hepberaber yürüyerek gezeriz inşallah.
Gezi meraklılarına bir kitap tavsiye edeyim yeri gelmişken.
Fethiyeden Antalyaya Likya Yolu. Okuyan Us Yayınları 15 YTL.
Doğa ve tarih meraklılarının zevkle okuyacakları okurken de güzel coğrafya ve tarihin derinliklerine sanal bir gezi yapacakları, fotoğraflarla süslenmiş güzel bir gezi kitabı. Garanti Bankası'nın sponsorluğunda yayınlanmış. Garanti Bankası ayrıca 505 Km.lik bu yolun tabela düzenlemelerini de yapmış. Bravo Garanti Bankasına.
Avşar keşke sen tatile çıkmadan bu kitabı tavsiye etseydim. Belki bir yararı olurdu.
#camoka' tarafından 18.07.2008 12:31:45 tarihinde düzenlendi.
Kadir 10-20nin fiyatı gerçekten çok iyi, garantili dimi bu ürün?
avşar güzel bir gezi yapmışsın.epey km. yapmışsın,bu kadar güzel yerlerden epey foto malzemesi çıkmıştır.
selahattin abi,likya yolu benim içinde fantezi ,umarım bir gün sırt çantamız ve fot.makinemiz ile yolu tamamlarız.
bitpire sana da hayırlı olsun.
ben hepsiburada da tesadüfen başka bir sayfada buldum ,ama link çalışmıyordu.
herhalde eski fiyat kaldırmayı unutmuşlar diye düşündüm,hepsiburadaya 4 kez mesaj attım,linki açtıkları anda satınaldım.belki fiyat değişir diye korktum..
normalde satınalma sayfasına ulaşılamıyordu,oradada parmağım var yani
fotozeynep te falan 1000 ytl nin üzerinde..
asinan hepsiburada da ürünler garantilidir.gittigidiyor ile karıştırılıyor çoğu zaman.
fiyat uygun diye hiç plansız programsız aldım.
#kad-ir' tarafından 18.07.2008 13:21:25 tarihinde düzenlendi.
#kad-ir' tarafından 18.07.2008 13:22:02 tarihinde düzenlendi.
Selahattin abi , Kadir teşekkürler . Gezi sırasında bir kez daha tarihimize , denizimize , yeşilimize hayran kaldım . Ülkemizin zenginlikleri herkesi büyülüyor gerçekten. Selahattin abi evet geziye çıkmadan 2 gün kala 8mm geldi ve tatilde kullanma fırsatım oldu . Birkaç fotoğraf eklemeye çalışacağım ancak istavrit uzmanı Serkan'dan bu işin inceliklerini uygulamalı muhakkak öğrenmem gerekiyor
Mosquitos 50mm ile çektiğin çocuk fotoğrafın çok anlamlı , kadraj ve ışığı çok beğendim ayrıca karede elini tutuyor olmanda ayrı bir tat vermiş. Emeğine sağlık ve allah bağışlasın
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
033006 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
019101 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk