netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

tşk.ler realfriend.

Tarih: 15 Temmuz 2008, 00:02 - İp: 85.***.**1.159
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

Ben de devamsızlık yapanlardanım

Serkancığım doğum günün kutlu olsun. geçmiş ama

Fotoğraflar süper her zamanki gibi...

İş yerine makina aldırdım. Gece aydınlatma fotolarını kendi makinamla çekiyordum, sonunda dinlediler beni ama ne alacaklarına sormadan Canon 40D almışlar. Biraz kurcalıyorum onu da. Ama Pentax çok kullanışlı.

Bir kaç tane de benden. Büyükadadan.

Tarih: 15 Temmuz 2008, 00:07 - İp: 85.***.**1.19
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

puspus
büyükada fotosundaki yerdeki kapak çok iyi olmuş.İstanbul un amblemi etiket gibi duruyor.

hadi boş durmak yok,sandıktan kareler çıksın

Tarih: 15 Temmuz 2008, 00:20 - İp: 85.***.**1.159
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Kadir Allah bağışlasın folklor kıyafeti çok yakışmış kızına. Bu arada çektiğin fotolardan bir tanesi gözüme çarptı iso 1600 ama inanılmaz temiz nedir bunun sırrı?

puspus martı harika olmuş eline sağlık.

Tarih: 15 Temmuz 2008, 01:07 - İp: 81.***.**2.122
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Kadir Allah bağışlasın, kızın çok şekermiş. Bwnimki de o kadar büyüse de ben de çeksem folklor kıyafetleriyle,. Acaip özendim şimdi :-)

Tarih: 15 Temmuz 2008, 07:40 - İp: 78.***.**5.148
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Adalardan fotoğraf gelir bizlereeee. Valla harika kareler. Recep şu ada gezisini tekrarlayalım mı ne. Sevgili Recep Üst bant karelerini bilgisayarda göremiyorum. Nedeni ne olabilir. 4-5 gün önce başladı önce bir fotoğrafın yer aldığı kare tamamen siyahlaştı. Ne yaptıysam açamadım. Dünden beri de üçüncü karede yer alan el fotoğrafı hariç diğerleri tamamen simsiyah. Sizin bilgisayarlarda görüntü normal mi. Programlardan birine zarar mı verdim acaba
Bileyci fotoğrafın harika. Devamını da bekliyoruz. Benimkiler o kadar iyi çıkmamış.

Serkan geçmiş de olsa yeni yaşını kutlarım. Nice sağlıklı mutlu senelere kardeşim.

Kadir fotoğraflarının hepsi güzel ancak bir tanesini çok ama çok beğendim. Pernses ortadayken arkadaşların etrafınsa döndüğü fotoğraf. Prenses oturduğundan sabit ve net iken dönen arkadaşları hareketi gösterecek şekilde fuluğ çıkmış. Hep yapmaya çalıştığım ama beceremediğim bir konu. İşin sırrı 1/15 enstantane değeriymiş. Sayende öğrenmiş oldum. Bu hafta geliyor musun?

Puspus yansımalı silüet karelerini çok beğendim.

#camoka' tarafından 15.07.2008 11:11:40 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Temmuz 2008, 11:09 - İp: 85.***.**7.127
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Tayfun zaman o kadar çabuk geçiyor ki. Anaokulu folklor molklor derken bir de bakmışsın üniversiteden mezun olurken keplerini havaya attıkları kareleri görüyorsun. Sonrasını ben de henüz görmedim ama gelin yada damat olup sonra da kucağına bir torun bırakırlar herhalde hep beraber o günleri de görmemiz dileğiyle.

Tarih: 15 Temmuz 2008, 11:19 - İp: 85.***.**7.127
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

teşekkürler herkese nice yıllarda bol fotoğraflı güzel günler hepmize

camoka abi yukadaki bant bendede siyah , fotorafıma dokunma kampanası için yapmışlar.

puspus usta adalardan güzel karelere devam , kad-ir abi güzel kareler arada açı değiştirme imkanı olmadımı gösteride peki

Tarih: 15 Temmuz 2008, 11:23 - İp: 85.***.**2.162
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

selahattin abi,cuma günü benim sualtı fotografım üst banda çıkmıştı,ben üst banda çıkmak istemediğimi belirtmiştim.bir de bazı forumlarda çok bilmiş arkadaşlar sürekli üstbandı eleştiryorlardı,bende sildim fotografımı.
site sahipsiz gibi ileri geri laflar edildi.
benim silmemden sonra site yönetimide bütün hepsini kararttı.

serkan gösteriye geç gidince merdiven kenarında ,uzaktan zoomlama ile çekmek zorunda kaldım.
umarım seneye kadar 70-200 ümü alınca daha iyileri olacak.
70-300 hiç fena değil arkadaşlar 1600 ISO da gayet iyi kullanılıyor.

Tarih: 15 Temmuz 2008, 11:27 - İp: 85.***.**9.67
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

İnşallah hep beraber o günleri de görürüz Selahattin abi.
Kad-ir ben kesin karar verdim alacağım 70-300. ISO 1600 de daha ne olacak ki? Ben detayları çok beğendim.

#t_yaman' tarafından 15.07.2008 12:35:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Temmuz 2008, 12:29 - İp: 78.***.**5.148