netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

manuel beyaz ayarı yapmayı öğrenmeye çalışıyordum o yüzden öyle bir şey başıma geldi.. ee öğreneceğiz.

Tarih: 31 Ocak 2007, 13:49 - İp: 88.***.**8.184
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Çıkın biraz fotoğraf çekin. Bilgisayar başında oturmaktan artık düz duvara fokus yapmaya başladınız.

Tarih: 31 Ocak 2007, 14:03 - İp: 213.***.**5.242
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

tamam ya tamam üstüme gelmeyin o kadar. otofokusla yeni tanıştım ben! manuel fokus adamıydım ben, o halde duvara fokus yapıyodum şimdi iş değişti.. mazur görün!

Tarih: 31 Ocak 2007, 14:05 - İp: 88.***.**8.184
cazip
cazip (üye)
İstanbul / Amatör

alıntı
bu arada bir sorum olacak k10d kullanıcılarına. düz duvara odaklamayı denediğimde diyafram çemberini iki tarafa da çevirip duruyor sonra takılıyor. odaklamadan takılıyor. tekrar bastığımda motor tıkanıyor. başka tarafa çevirince de odaklama yapmıyor o halde. çemberi biraz çevirip tekrar deneyince odaklamanın zor olmadığı yerlere odaklanabiliyor. bu sorun sizde de var mıdır? tahminim bunun normal bir şey olduğu ama bir sorayım dedim. yardımcı olursanız sevinirim..

cevap:
normaldir her malinada oluyor nerdeyse.
saygılar

Tarih: 31 Ocak 2007, 14:12 - İp: 81.***.**5.246
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Adnan abi hani 10-20mm fotoları??

Merak ettim ben bu lensin performansını.Gerçi sitelerde gördüm harikalar ama tanıdık birinin çekimlerini görmek bir başka.

''Çıkın biraz fotoğraf çekin. Bilgisayar başında oturmaktan artık düz duvara fokus yapmaya başladınız.''

Bitpire sen beni güldürdün,Allah'da seni güldürsün.

Beyler gerçekten bilhassa İzmir'li arkadaşlar,şu an hava muhteşem.Çıkın dışarıya,Alsancak-Karıyaka hattı üzerinde basın deklanşör'e,elinizi korkak alıştırmayın.

Onlarca RAW çekim yapın,sonra o miniminnacık RAW'ları HDR'a çevirin.Olsun size yüksek range'li fotolar. [>:D

Tarih: 31 Ocak 2007, 14:26 - İp: 85.***.**2.134
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

cazip ve as. tşkler

Tarih: 31 Ocak 2007, 14:26 - İp: 88.***.**8.184
thegood
thegood (üye)
İstanbul / Amatör

selam
105 2.8 m

acro sigma...f:32 2 sn

#thegood' tarafından 31.01.2007 15:06:08 tarihinde düzenlendi.
hastanede odada bukadar..kusura bakmayın)
arka fon bilgisayar kasası

#thegood' tarafından 31.01.2007 15:07:25 tarihinde düzenlendi.

#thegood' tarafından 31.01.2007 15:09:06 tarihinde düzenlendi.

#thegood' tarafından 31.01.2007 15:09:47 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 31 Ocak 2007, 15:04 - İp: 213.***.**9.82
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

thegood merhaba.Fotoğraftaki fincan ve tabağın uç kısımlarındaki bozulma,küçültmeden mi kaynaklanıyor,fincanın bozuk yapısından mı??

Tarih: 31 Ocak 2007, 17:40 - İp: 85.***.**2.134
gantry
gantry (üye)
Aydın / Amatör

abi kapalı teklifine daha önce cevap yazamadım.haftasonu nöbetim yoksa(yarına belli olur)efes yapabiliriz.havada müsait olursa bana uyar

Tarih: 31 Ocak 2007, 17:48 - İp: 88.***.**5.13
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

melrock,
cevabın ve bilgiler için çok teşekkür ederim.

Tarih: 31 Ocak 2007, 17:52 - İp: 212.***.**4.118