Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
sevgili Adnan bey tavrınız için teşekkür ederim..
benim oğlum bilgisayar mühendisi ve bizim hibrid k 1 d için içinde 20 gigabyte hard disk ve bluetooth ile doğrudan bağlantı önerdi)
#TheGood' tarafından 29.01.2007 22:35:08 tarihinde düzenlendi.
TheGood ben teşekkür ederim.
"hibrid k 1 d için içinde 20 gigabyte hard disk ve bluetooth ile doğrudan bağlantı önerdi"
Yazınızı anlayamadım.
#as' tarafından 29.01.2007 22:40:35 tarihinde düzenlendi.
makinaya veya buraya konulan fotoğraflara güvenmek istemeyen güvenmez.parası olan güvensiz alır dener makinayı kim doğru söylüyormuş o zaman anlar.ama tabi fotoğraf çekmeyi biliyorsa oda.her ps bilen iyi fotoğraf ceker diye bir kuralda yok.sadece fotoğrafı düzeltmeye calışarak eksiklerini kapatır hem kendisinin hem makinanın..........
Adnan abi hdr için hangi programı kullanıyorsun ve nasıl yapıcaz biraz açsan eminim benim gibi merak edenler vardır.
sevgili adnan abi fotoğraflar için teşekkür ederim.benim sormak istediğim bu nasıl oluyor.bu HDR sistemi nasıl işliyor.
ben ışığın yetersiz olduğu ortamlarda titretmeden güzel,aydınlık fotoğraflar elde etmek istiyorum.sanırım bunun iki yolu var.1.si ıso yu yükseltmek ki noise problem oluyor.2.si uzun süre pozlamak ki hareketli fotolarda problem oluyor. bu HDR benim derdime derman olur mu.
sistem nasıl işliyor fotoğrafı çekerken hdr özelliğini mi açıyoz nasıl oluyor.son cümlelerim biraz saçma olabilir çünkü ilk defa duyuyorum bu hdr yi.
saygılar
Adnan bey.. pentax forumlarını dolaşırken..k1d nasıl olmalı diye bir topiğe rastladım..
birçok fantastik öneriler vardı...20 milyon piksel ..sesli komutlarla program değişimi.. sonsuz iso..1/12000 enstantane..içinde basic fotoşop gibi ayrıca şeklinide çizmişler.. yani adamlar kafayı yemiş neyse benim oğlana bahsettim.. oda 20 giga hard disk(makinanın içinde) ayrıca bluetooth ile doğruda bilgisayara kayıt önerdi...bundan sonraki makinamızı hayal ediyoruz anlıyacağın..saygılar
melrock,çok teşekkürler.Evet o lensin peşindeyim.500euro civarı tr fiyatı,600-700 euro arası avrupa ve uk fiyatı.Abd sitelerinde 450-500 usd.
asinan,çok naziksin teşekkür ederim
osmanlı,gaza getirdin yine 3 saattir meyve reklamı çekiyorum.Yarın yüklerim
kod,teşekkür ederim yorumun için.Ya macroya çok merak sardım.Bir Pentax lensim olacaksa bu macro olsun dedim.Sigma 105 mm ile pentax 100mm 2.8 in pbase de çok karşılaştırması var.İkisi de iyi ama Pentax daha bir keskin geliyor gözüme.
kelle,sağol.Gerçekten macro çok güzel bir hastalık
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2455527 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1402822 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1196714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0579420 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1165606 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0192203 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -