netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

bisquit video cok guzel ve acıklayıcı olmuş..cok tesekkurler bende deniycem bunları tabi su programı bulmam gere once...photomatixti dimi????

Tarih: 30 Ocak 2007, 05:04 - İp: 88.***.**1.91
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

bisquit slm,
senden birsey rica edebilir miyim. acaba son gonderdigin HDR uygulamasini +-2 EV yerine +-1 EV olarak yapip tekrar yukleyebilir misin. Genel olarak gordugum HDR uygulamalarında beni en cok rahatsiz eden sey gokyuzu ve bulutlarin gerilim filmlerindeki gibi cok karamsar ve urkutucu cikmasi. tabi bu olay bence dogalliktan da uzaklastiriyor goruntuyu. benim merak ettigim bunun Ev degerlerinin yuksekliginden kaynaklanip kaynaklanmadigi.

Tarih: 30 Ocak 2007, 08:09 - İp: 81.***.**7.88
golden
golden (üye)
İzmir / Amatör

arkadaslar photomatix programını nerden bulabiliriz?????

Tarih: 30 Ocak 2007, 08:51 - İp: 85.***.**3.105
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 30 Ocak 2007, 08:55 - İp: 81.***.**8.226
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

amati eline sağlık.
şimdi bol bol çek ama ramazanda lüten böyle fotograflar koyma. sen adama niyetini de bozdurursun

Tarih: 30 Ocak 2007, 09:52 - İp: 81.***.**7.88
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

bisquit, eline sağlık. iyi açıklama olmuş ama hdr için elverişli bir fotoğraf yok bende galiba. ya da ben o kadar açıklamaya rağmen üstesinden gelemedim.

Tarih: 30 Ocak 2007, 11:00 - İp: 88.***.**6.125
drtamer
drtamer (üye)
Malatya / Amatör

AHMET, DÖKTÜRMÜŞÜN YİNE. ELLERİNE SAĞLIK.
TAMER

Tarih: 30 Ocak 2007, 11:11 - İp: 193.***.**2.10
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

Photomatix
http://www.hdrsoft.com/

direk download sayfası:
http://www.hdrsoft.com/download.html

photomatix'i buradan inceleyebilir ve indirebilirsiniz.
photomatix pro'yu indirmeniz daha iyi olacaktır.
ingilizce biliyorsanız oradan programın kullanımını öğrenebilirsiniz. bilmiyorsanız birkaç mesaj önce bisquit arkadaşımız programın kullanılışını anlatan bir video kaydetmiş, onu inceleyebilirsiniz. Video BURADA

Tarih: 30 Ocak 2007, 11:29 - İp: 88.***.**6.125
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Arkadaşlar aşağıdaki fotoğraf Sigma 10-20mm. ile ben aracı kullanırken 12 yaşındaki kızım tarafından 1/60 sn. pozlama ile çekildi.(Exif değerleri fotoğrafın üzerinde)

Geniş açı Sigma 10-20 harika.

Aracın yoldaki sarsıntısına ve makinanın kızımın elindeki sarsıntısına ve 1/60sn. gibi elle pozlamada riskli bir çekim süresini göz önüne aldığımızda kızım güzel bir iş çıkarmış.

Pentax K10D

Lens: Sigma EX DC 10-20mm.f/4-5.6

#as' tarafından 30.01.2007 12:16:52 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 30 Ocak 2007, 11:53 - İp: 88.***.**9.248
meliksahu
meliksahu (üye)
Denizli / Meraklı

gerçekten işyi iş çıkarmış. ayrıca kız da erken yaşta baba mesleğine başlamış

Tarih: 30 Ocak 2007, 12:01 - İp: 88.***.**7.82