netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
bisquit
bisquit (üye)
Antalya / Meraklı

melrock ekliyorum.. ama onu -1 +1 yapmadan da ayarlarıyla orjinal haline yakın sonuç aldırabiliyorsun programda.. Yani istediğin şekilde ayar yapmana izin veriyo

burada dediğin gibi +-1 olarak yaptım

Tarih: 30 Ocak 2007, 12:16 - İp: 88.***.**8.17
bisquit
bisquit (üye)
Antalya / Meraklı

Photomatix

BURADA

Tarih: 30 Ocak 2007, 12:17 - İp: 88.***.**8.17
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

bisquit eline sağlık hocam benim gibi beceremeyenler için çok iyi faydalı olmuş Amati sen bence adam gibi bir macro al. Sigma 105 veya Tamron 90 falan. Macroda başarılısın çünkü

Tarih: 30 Ocak 2007, 12:38 - İp: 88.***.**5.203
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

meliksahu kızım daha önceden KM Z3 kullanıyordu.Yani fotoğrafçılık konusunda bir şeyler biliyor.
Ama yinede DSLR alıştırmamak lazım.

Tarih: 30 Ocak 2007, 13:40 - İp: 88.***.**9.248
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

bisquit,
resim için teşekkür ederim. ayrıca program anlatımın için de eline sağlık

Tarih: 30 Ocak 2007, 13:53 - İp: 81.***.**7.88
thegood
thegood (üye)
İstanbul / Amatör

Merhaba...
Adnan bey 10-20 için teşekkürler biliyorsunuz bendede var ancak tam test edemedim daha..bende sizin gibi pentax forumlarına daldım..böyle fanatiklik görmedim:beşiktaşlılara benziyor)))
sigma 17-70 için çok iyi bahsediliyor(k10 d kullananlar)
ayrıca sigma 105 2.8 macro içinde tüm test puanları 9..üzerinde(amati ye yazdım) tüm macro lenslerde biraz otofokusun yavaşlığı probleminden bahsediliyor...
Kalbimden size dost oldum..
kalın sağlıcakla

Tarih: 30 Ocak 2007, 14:02 - İp: 213.***.**9.82
thegood
thegood (üye)
İstanbul / Amatör

ayrıca çantanıza hsta oldum..ne markası)

Tarih: 30 Ocak 2007, 14:06 - İp: 213.***.**9.82
thegood
thegood (üye)
İstanbul / Amatör

lens buying addiction(lenS satın alma hastalığı).DİYE BİR HASTALIK VARMIŞ..DİKKAT)

#thegood' tarafından 30.01.2007 14:09:28 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 30 Ocak 2007, 14:08 - İp: 213.***.**9.82
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

thegood selam.
Hocam çantam aslında fotoğraf makinası için üretilmiş bir çanta değil.Skil el aletleri için hazırlanmış bir çantadan devşirme.Sonuçta benim işimi görüyor.

Sigma 10-20mm. yi çok beğendim.10mm. de fotoğrafta bir parça bozulma olsada 12-20 arası mükemmel.Fiyatınında uygunluğunu düşünecek olursak bence zoom lenslerden daha önce alınmalı.

Sigma 10-20 ile çekilmiş fotoğraflarıda bundan sonra burada görebilirsiniz.

Tarih: 30 Ocak 2007, 14:21 - İp: 88.***.**9.248
gantry
gantry (üye)
Aydın / Amatör

selam.ben buradayımda yazmak yerine okumayı tercih ettiğim için takipteyim.10-20 sana mı ait.yoksa reprosettenmi geldi?

Tarih: 30 Ocak 2007, 14:24 - İp: 88.***.**5.13