netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Amati döktürmüşsün. Tebrikler.
Mcronu çok detaylı ve başarılı buldum.

Tarih: 29 Ocak 2007, 19:17 - İp: 81.***.**7.71
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

osmanlı,çok teşekkürler

Tarih: 29 Ocak 2007, 19:19 - İp: 81.***.**8.226
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

amati fotorgraf cok guzel eline sagilik.
senin baktigin lens Pentax 100mm f/2.8 Macro mu?
Bu lens icin yurtdisinda ve Turkiye'de buldugun fiyatlar nedir acaba?

Tarih: 29 Ocak 2007, 19:26 - İp: 85.***.**5.121
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Amati şimdiye kadar yüklediklerin arasında bence en güzeli. Yorum yazmadan geçmek ayıp olur.

Tarih: 29 Ocak 2007, 19:29 - İp: 88.***.**0.221
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Amati reklam fotoğrafçılığı ne oldu??
Bunu söylememe kızıyorsun ama olsun.Sen o konuda başarılısın.

K10D sahibi arkadaşlar.Hepinizden ortak olarak HDR çalışmaları yapıp,buraya yüklemenizi bekliyorum.
Bakalım sonuçlar hayranlık uyandırıcı olacak mı??

Tarih: 29 Ocak 2007, 20:10 - İp: 81.***.**7.71
kelle
kelle (üye)
İstanbul / Amatör

Amati tebrikler valla bende makro meraklısıyımdır.süper çıkmış son kare.Hele renkler bir harika.

Değinmeden geçemeyeceğim:Son zamanlarda sitede hep bir markanın adını öne çıkartanlara bakıyorum.Genelde 5 cevap yazıp hemen kavgaya dalıyorlar.Altında art niyet olduğunu, bir kişinin birden çok kayıtla girdiğini düşünüyorum.Yapanlar komik duruma düşüyorlar, hatta gülüyorum bile

Tarih: 29 Ocak 2007, 20:40 - İp: 81.***.**6.227
dadasnazim
dadasnazim (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaşlar kusura bakmayın başlıktan bu gün haberim oldu.1 saattir okumaya çalışıyorum ancak 20. sayfaya kadar gelebildim.emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

mümkünse biriniz bana HDR yianlatabilirmi.hdr li ve hdr siz fotoğrafları gördüm.(başsayfalarda bir tamirhane veya araba yıkama yeri) çok etkilendim.o kadar fark olmaz dedim.resmen birisi kap karanlık birisi ap aydınlık.bu nasıl oluyor anlamadım.

merakımı mazur görün saygılar

Tarih: 29 Ocak 2007, 20:58 - İp: 85.***.**1.102
kelle
kelle (üye)
İstanbul / Amatör

kod vallahi ben aremis vakasını bilmiyorum ama bu işte bir iş var.neyse aslında bende baştan hep x marka diye tutturmuştum.ama o kadar para verip 1.8 inc ekran, ufacık bakaçlı makineye o kadar para verme ihtimaline bile içim cız ediyordu.yani sonuçta ben öğrenciyim.zar zor para biriktiriyorum.bu sözünü ettiğim x makineside tamam çok güsel fotoğraf çekiyor ama ben amatör olduğum için daha büyük vizör,daha az titreşim,daha büyük ekran ne bilim böyle şeyler istiyorum.mesela bende samsung l60 var.ablamın tarif sitesi için amatör fotoğraflar çekiyorum.ama bir çok fotoğrafı az ışık altında çok uğraşmama rağmen titretmemden dolayı ziyan ediyorum hal böyle olunca bu özeliklerden birçoğunun bir arada olduğu makineyi en ucuza almak istiyor insan.düşüncelerim böyle.paylaşmak istedim.herkese kolay gelsin.

#kelle' tarafından 29.01.2007 21:16:40 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 29 Ocak 2007, 21:09 - İp: 81.***.**6.227
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

Makinamızın tüm düğme ve contaları, suya ve toza dayanıklı... Sınırları nedir? çiseleyen yağmur? Sağanak yağmur? 1 metreyi geçmeyen su altı?
Peki lensler ne kadar suya dayanır?

Tarih: 29 Ocak 2007, 21:22 - İp: 88.***.**9.117
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Arkadaşlar topiğimiz bu seviye'ye gayet güzel , seviyeli ,insanları bilgilendirici şekilde geldi.
Yok o marka ,yok bu marka gibi farklı amaca yönelik yazılara müsaade etmiyeceğimi,gerekirse bu tür yazıları sileceğimi,bu topiğinde yönetimimizce kilitlenen diğer topiclere benzemesine izin vermiyeceğimi baştan hatırlatırım.

Artık sitemize provake amaçlı yazı yazan insanlar kendilerine çeki düzen versinler.İnsanların huzurunu kaçıracak söylem ve yazılardan uzak dursunlar.
Bu sitede kimse kavga gürültü istemiyor.

NOT:
Bu güne kadar yukarıda belirttiğim amaçların dışında kalıp görüş ve düşüncelerini seviyeli bir şekilde paylaşan arkadaşlarımızı tenzih ederim.

hamsikoy selam.

Pentax ın suya ve toza dayanıklı objektifleri bu yıl içinde satışa sunulacak.Tahminen'de Mart ayı gibi.

Aşağıda fotoğraf Pentax K10D nin aynı özellikleri taşıyan sadece farklı isimle piyasaya çıkan Samsung GX10 nun fotoğrafı.

dadasnazim selam.

Söylediğin türde bir fotoğrafı aşağıya yükledim.
Birincisi orijinali.
İkincisi farklı 3EV değeri ile yapılmış (3 Fotoğratan)HDR si.

Pentax K10D
Orijinal hali.

HDR.

Tarih: 29 Ocak 2007, 22:12 - İp: 88.***.**9.248