Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
Sevgili mecnun999, ağzına sağlık... hatırlarsan fuardan sonra pek çok kişi burada benzer yakınmaları dile getirince orhan bükey imzalı bir açıklama yayınlandı (sanırım fuarda pipo yada puro içen birisi vardı o olmalı) o taraf da kendisini haklı görüyor. Nasreddin hocalık durum yani onlar da haklı bizde ...
Olan bana olacak bitlenmem inşallah...
İnşallah hamsikoy
hamsikoy, abi inşallah derken görüşmek için demiştim, yanlış anlaşılmasın yoksa bitlenmek konusunda değil, yani tabii bitlenme de
fotolar güzel,ekleyen arkadaşlar .Canlılılk,netlik.
ellerinize sağlık
sevgili yigitguc, hala m42 dönüştürücü arıyorsan hayyam'da iki farklı yivi olan tür gördüm. Her ikisinin de isimsiz olanı ve aynısına Pentax K / M42 damgası vurulmuş olanı var. Senin makinaya hangisinin uyacağını denemekten başka yol yok. bir de kolaylık olsun diye dönüştürücüyü (bazıları buna T/2 adaptör de diyor) lense iyice vidalayıp sanki bayonetli gibi takıp çıkartayım dedim, adaptör lense tam oturmadı. oturmayınca netlik olmuyor. adaptörü makiya taktıktan sonra lensi artık vidalı olan makinaya takmak sorunu çözdü, önce adaptörü sonra lensi takınca tam oturuyor. Önce adaptörü lense takınca oturmuyor. Metal olan adaptörü çıkartırken dikkat edilecek püf noktası: özel anahtarını kullanarak sol taraftaki yay gibi sıkıştıran parçayı tutturmak. Çok kolay takılıp çıkartılıyor. Bu dönüştürücü tüm diğer marka makinalar için de var.
Tokina 80-400 @400mm f:8 1/2000 iso 400
tokina 80-400 @400mm f:5.6 1/60sn iso 800
sevgili shn58, benim kart da aynı marka, şimdiye kadar bir sorun göstermedi.
Makinayı aldığım dükkandan 218 TL ödeyerek almıştım, garantili. Gerçek yazma hızını görmek için web sayfasına girdiğimde, doğrulamak için ürün no ve seri no soruyordu. girdim sayıları: ürün no ve seri no uyuşmuyor uyarısı aldım.
seninki ne sorun çıkardı? Nereden almıştın? Tüm kartların sahte etiketlisi varmış.
fhakguder abi valla :D
elim lenste iken tık diye ses gelince aklıma senin tokina geliyor :d 100mm :D daha olsaydı diyorum.
şu kuşlar gerçek pilotlar
Fatih abi, bize 80-400 aldıracaksın
K10D ile tokinayı birarada kullanmaktan büyük zevk alıyorum.
Geçen sene bu zamanlarda Nikon D50 almıştım.nikon 70-300(VR olmayan)de vardı. 300 mm çektiğim fotoların neredeyse tamamı titreme kurbanı oluyordu. Neyse o makineye oğlumun ihtiyacı oldu iyiki de; bana da K10D alma yolu açılmış oldu.
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2455427 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1402722 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1196714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0579420 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1165606 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0192103 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -