Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
arkadaşlar bu sensör temizleyici nasıl kullanılıyor bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?
*
Evet K10D dostları size güzel bir haberim var. Makinamız ödül almış
LİNK
Makinamızı ve Pentaxı küçük görenlere armağan etmiyorum çünkü marka fanatiği değilim
Banane ya k10d si olmayan benim hepsi benim hakkım
ama eve gelince düşündüm belkide satmaya niyeti yoktur bi kızgınlıkla sölemiştir.
bu arada artık herkes k10d için alıcı olduğumu biliyo dimi?
duyarsanız,görürseniz,satarsanız
ben burdayım :D
onixon,
bencede mecnun999'un makinesini tauran'a bırakalım. nede olsa bu hafta doğumgünüymüş. olsun o kadar artık
bu arada amati sana mesaj attım.
tauranla az önce telefonda konuştum. Yarın görüşeceğiz. Hayırlısı bakalım.
telefonda güvenilir bir ses vardı galiba ticaret yapıcaz ama emin olun çok sıkıştıracam çizik başına 100 kağıt düşücem.
))
çok heyecanlıyım
Neye el atsak kuruyor ya. BEn alacaktım mecnun 9999 un makinasını. Bende bu şans olduktan sonra.
ağlama pazarbey yaa,az kullanıyım bende sana satarım hihihiihihhi
Zaten bende bu şans olduktan sonra öyle olur muhakkak. SEn git canon s2 ye 900 euro yatır.Sonrada bir dslr alama.
Makinada hiç çizik falan yok. İstersen şöyle lcd ye faça tadında bir çizik atıyım. Sırf 100 lira ucuza alman için.
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2455427 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1402722 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1196714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0579420 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1165606 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0192103 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -