netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

tauran, doğum günün kutlu olsun. Umarım K10 D ile. Bu arada çok iyi fiyat.

mecnun 999 senin için de hayırlı olsun, umarım pişman olmazsın.

pazarbey, sizinle tanışmak için de fuara özellikle Cumartesi geldim ama olmadı. K10 D'ye el attınız ama olmadı, bunda da bir hayır vardır.

Son fotoğrafları yükleyen arkadaşlar gerçekten ellerinize sağlık

Tarih: 24 Nisan 2007, 22:03 - İp: 85.***.**9.11
tauran
tauran (üye)
İstanbul / Meraklı

LOL
kuzenimle öldük evde yardım severliğin gözlerimizi yaşarttı : ))))
k10d aşkına

Tarih: 24 Nisan 2007, 22:04 - İp: 85.***.**6.93
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Gerçekdost teşekkür ederim.Vardır bir hayır demek adet olmuş bizde. Keşke tanışabilseydik.Nasip.
Bu arada iş olmasın diye dua edeyim biraz.

Tarih: 24 Nisan 2007, 22:07 - İp: 88.***.**8.75
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Haklısın pazarbey

nicolayy, senin sorun gümbürtüye gitti bu arada;set-up menu'de
"Dust removal" kısmına gelip sağ oka basıyorsun, sadece o anlık sensörü hareket ettirmek istiyorsan "Dust removal"a tıklıyorsun, yok eğer makineyi her açtığında titresin istiyorsan bir altındaki "start-up action" kısmını tikli duruma geçiriyorsun. Sanırım bundan bahsediyordur...

Tarih: 24 Nisan 2007, 22:15 - İp: 85.***.**9.11
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Mecnun sayesinde Pentax K10d lerin ikinci el konumunda satışa çıktığı andan sonra 10 dakika içinde satıldığınıda öğrenmiş olduk.
Mecnun keşke makinanı açık arttırmaya çıkartsa idin.

Tarih: 24 Nisan 2007, 22:54 - İp: 88.***.**7.210
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

İzmit'teki OtoSnow fuarından, garip bir araç...

Tarih: 24 Nisan 2007, 22:55 - İp: 88.***.**5.77
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Adnan bey, makine K10 D Lensler de kaliteli olunca kapış kapış gitmesi gayet doğal.

hamsikoy, araç garip olduğu için imalat ortağı aranıyormuş

Tarih: 24 Nisan 2007, 23:05 - İp: 85.***.**9.11
mecnun999
mecnun999 (üye)
İstanbul / Amatör

Haklısın Adnan K10d gerçeği birkez daha gözler önüne serilmiş oldu. Bende 2. el piyasası varmı diye merak ettim. Satıyor numarası yaptım. Dermişim Alacak arkadaş her kim olursa hayırlı olsun. Güle güle kullansın.

Tarih: 24 Nisan 2007, 23:12 - İp: 81.***.**6.136
tauran
tauran (üye)
İstanbul / Meraklı

makinenin ikinci eli var artık kesin
bir kaç tane daha lens getirseler birde fazladan aksesuarlar
o zaman dahada süper olur.
acaba en hızlı satılan k10d diye tarihe geçermi makine

Tarih: 24 Nisan 2007, 23:20 - İp: 85.***.**6.93
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

MotoGP'de çektiğim fotoğrafların yarısı böyle BOŞ gibi!çıkmış... inanılmaz nızlanıyorlardı düzlükte

#hamsikoy' tarafından 24.04.2007 23:48:08 tarihinde düzenlendi.

#hamsikoy' tarafından 24.04.2007 23:48:44 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 24 Nisan 2007, 23:39 - İp: 88.***.**5.77