netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

mecnun999 , PENTAX FA 50MM F.1.7 AF ne kadara verirsin?

Tarih: 24 Nisan 2007, 15:39 - İp: 88.***.**1.5
mecnun999
mecnun999 (üye)
İstanbul / Amatör

Öncelikle 50mm için fiyat vermem için kalan ürünleri kaça satabileceğimi görmem lazım. Bu nedenle şu safhada 50mm yi ayrı satmayı düşünmüyorum.Teşekkür ederim.
Yani 50mm yi ayrı satıpta seti satamazsam, kullanmaya devam edeceğim ve bu lense her zaman ihtiyaç duyacağım. Otofokus lens bulunamaması sebebiyle insanların manuel lensleri aldığı bir durumda K10d yi kullanmaya devam edeceksem bu lensi satmam mantıklı olmaz.

#mecnun999' tarafından 24.04.2007 15:48:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 24 Nisan 2007, 15:45 - İp: 81.***.**2.30
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili mecnun999, sadece body almak isteyen çıkarsa da lens bulamazsa benim manuel lenslerden birisini aldığım fiyata veririm. Elindeki lensleri kolay satarsın. Bence ayrı ayrı almak isteyenlerin tekliflerini geri çevirme. Hepsini topla, aynı anda her parçayı sat, kurtul!
Haklı tepkini destekliyorum. K10D'den daha çok hoşuma giden bir şey bulamadığımdan ben hala buradayım.

Tarih: 24 Nisan 2007, 16:21 - İp: 213.***.**1.171
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

hamsiköy manuel lensin hangisi satılık kaça?

Tarih: 24 Nisan 2007, 16:25 - İp: 88.***.**1.5
mecnun999
mecnun999 (üye)
İstanbul / Amatör

hamsiköy senin dediğin şekilde satış yapmamı pek uygun görmüyorum. Örneğin biri ile 16-45mm için anlastım diğeriyle 50mm için anlaştım. Bu durumda o 2 alıcıya fiyatta anlaştık ama bekleyeceksiniz çunku daha body e alıcı cıkmadı demek yada body satıldığı takdirde anlaştıgımız fiyat üzernden size satış yapabilirim demek alışverişin dogasına aykırı olur diye düşünüyorum. Fiyatta anlaşıldığı an satış gercekleşmelidir. Fotokrıtığe de ilan verdim. Az önce ankaradan bir arkadas aradı. 16-45mm ye talip oldu.
Komple ve istediğim fiyata satamadığım takdirde bu seti kullanmaya devam edeceğim için parça olarak satış yapmam imkansız. Zaten bu bodyi alan kullanıcı 16-45mm nin kit lensden ne kadar farklı olduğunu bilecektir. Hatta 18-55mm ile kit alıp daha sonra 18-55 cok cok ucuz bir fiyata satacagını bildiğinden 16-45mm ile almak daha mantıklı gelecektir kanısındayım. Üzerine 50mm diyafram açıklıgı ve keskinliği sebebi ile herkesin ihtiyac duydugu ve er geç edineceği bir lens oldugundan bunuda alacaktır.
İlgin için teşekkür ederim.

Tarih: 24 Nisan 2007, 16:42 - İp: 81.***.**2.30
ozguradam
ozguradam (üye)
Bingöl / Amatör

tauran geç oldu ama doğum günün kutlu olsun

Tarih: 24 Nisan 2007, 18:28 - İp: 85.***.**6.108
tauran
tauran (üye)
İstanbul / Meraklı

MECNUN999
BURDA HERŞEYİ ALACAK BİR ADAM VAR.
0543 794 31 48
GÖRÜP ALABİLİRİM.

Tarih: 24 Nisan 2007, 18:38 - İp: 212.***.**2.106
tauran
tauran (üye)
İstanbul / Meraklı

ben istanbuldayım hemen yarın alabilirim.senin içinde uygunsa. ))
çok hızlı oluyo ama )

Tarih: 24 Nisan 2007, 19:07 - İp: 212.***.**2.106
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

bende alıcı bulmuştum :D
lensleri 400ytl ye ben ondan alacaktım, benim kiti verecektim :D

oda 1600 ytl'ye k10d sahibi olacaktı :D .

Tarih: 24 Nisan 2007, 19:29 - İp: 85.***.**2.181
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili yigitguc,
85 mm Japon malı Admiral G.N.C. lensi aldığım fiyata gönderirim. Adaptörü (metal, üzerinde M42- Pentax K/M Japan yazıyor, çok ince yapıda makinaya takılınca sıfır seviyede duruyor, yükseklik kalmıyor) ile belki diğer lensini de kullanabilirsin. (Lens 100, adaptör 40, ön arka kapaklar 10)

Tarih: 24 Nisan 2007, 19:30 - İp: 88.***.**5.77