netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

Tarih: 8 Mart 2007, 16:30 - İp: 81.***.**2.147
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili cfiliz,
Bizim pil 7.4V 1620mAh. Bükey'den henüz ses çıkmadı. 45 TL
karşılığı K10D pil ilanı gördüm, ayrıntılarına bakınca:7.2V 1500mAh.
Senin pilin özellikleri ne? Bunlar tam aynı olmazsa şarj sırasında aşırtı ısınma yada kitabında yazdığı gibi başka zarar verir mi?

Tarih: 8 Mart 2007, 16:51 - İp: 213.***.**1.171
sdilaver
sdilaver (üye)
Zonguldak / Amatör

Hamsiköy,

Bu pil şarj sırasında herhangi bir problem yaşatmaz. Ancak bu kadar para verip aldığımız cihazlara ne olduğu belli olmayan pilleri takıp risk almaya değmez. Tasarrufumuz yaklaşık 50 YTL olacak derken 2000 YTL' den olabiliriz.

Benim acizane düşüncem.

Tarih: 8 Mart 2007, 17:02 - İp: 85.***.**9.63
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Adobe lightroom kimde varsa ben de isterem.

Tarih: 8 Mart 2007, 17:06 - İp: 213.***.**5.242
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili sdilaver,
Doğrusu başka yerlerde pil arayış amacım tasarruf değil, Bükey'den orijinalini alamadığım içindir. Beklentim bazı markalar gibi (örneğin doğan görünüşlü şahin) mahalle bakkalımızda bile parçalarını bulmak değil; ama bir gün pil, flaş, lens vd parçaları aradığımda Türkiye içerisinde bir satıcıda bulabilmeyi istiyorum. Bunun için benim payıma düşen makinamın markasına sahip çıkmak, yaygınlaşmasına katkıda bulunmak herhalde.

Tarih: 8 Mart 2007, 17:13 - İp: 213.***.**1.171
mysticc
mysticc (üye)
İstanbul / Amatör

gittigidiyorda k10d için pil satıyolar ama ne kadar uyar bilmiyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/Pentax-K10D-icin-batarya-1500MAH-DIMAGE-A1_W0QQidZZ3947049

#mysticc' tarafından 08.03.2007 17:40:06 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 8 Mart 2007, 17:38 - İp: 85.***.**4.252
mysticc
mysticc (üye)
İstanbul / Amatör

Şimdi baktım da bu pili alanlar arasında amati de var.Ona sormak lazım memnun mu?

Tarih: 8 Mart 2007, 17:42 - İp: 85.***.**4.252
ime
ime (üye)
İstanbul / Amatör

Adnan
Açıklamalar için çok teşekkür ederim, çok yararlı bilgiler.
Sanırım herkes için faydalı olmuştur.

Dede fotoğrafıda çok detaylı ve güzel fakat çok hüzün veriyor insana ya..

Tarih: 8 Mart 2007, 18:24 - İp: 212.***.**2.103
drtamer
drtamer (üye)
Malatya / Amatör

Sevgili Adnan,
Makale dün akşama kadar 1700 civarında hit(tık) almıştı. Dpreviewde bahsinden sonra 2 saat içinde 2700 oldu. ve 24 saat sonra 4300ler seviyesinde. Fena değil ama açıkçası ben daha fazla bir ilgi bekliyordum.
Ne dersin?
Tamer

Edit: İmla.

#drtamer' tarafından 08.03.2007 19:04:25 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 8 Mart 2007, 18:53 - İp: 193.***.**2.10
fhakguder
fhakguder (üye)
Bursa / Amatör

Geçen hafta Sirkeci'de epeyce yedek pil aradım. Orjinal pili Hayyam'ın altındaki aydinlar foto'da buldum,ellerinde sadece bir tane (takas yoluyla gelmiş)vardı 127 YTL istedi,ben yan sanayi ucuz pil aradığım için almadım. Doğubank'ın üst kapısının karşısındaki Altın Han'da giriş katta bir dükkanda np400 muadili pili 40 YTL ye aldım.

Tarih: 8 Mart 2007, 19:39 - İp: 85.***.**7.253