Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
Pazarbey senin topic kendi başına site gibi zaten.İçinde ne ararsan var.Fotoğraf makinalarından güneş gözlüklerine kadar. Yakında o topic serbest kürsülük olacak.
Abi benden pek de Istanbul fotoğrafı çıkmayacak gibi. Zaten Istanbul'da çekim ve gezi için sadece iki günlük fırsatım oldu.
Belki Bursa fotoğrafı verebilirim ama
Cem bana Bursa fotoğraflarından 5-6 tanesini küçük boy olarak mail atarsan içlerinden beğendiklerimi sana mail ile bildirir tam boylarını ondan sonra gönderirsin.Ama Fotoların Pentax Objektiflerle çekilmiş olması lazım.
Kit lens ile çekilmiş bir kaç tane gönderdim abi mail adresine
EDIT: İncelemenin İngilizce halini de mail ile gönderdim
#Cfiliz' tarafından 24.02.2007 16:20:18 tarihinde düzenlendi.
ruzgar2 allah bağışlasın tatlı velet =)
arcsoft la yapılmıştı bu panorama direk DNG leri verdimde ,çıktı ayarlarını fazla elletmiyor(kalite vb vb)
onixonamin cümlemizin..bu arada o kullandığın program en kalitelisi bana göre..evet haklsın fazla müdahale ettirmez ama birleştirme yerlerini çok güzel kamufle eder...
pratiklik olarak evet ama
bence en başarılısı
The Panorama Factory v4.1+ sonuçları inanılmaz çıkabiliyor.Full auto modu pek pratik değil ama birçok ayarla sonuçlar iyi.inglizcem fazla olmadığından manueli çok okuyamadım
@as bu arada phil amcanın resminde NR kapalı iken 80+ tane hot pixel saydım şu 30" ISO100 f 10 resminde,NR açıkken 1-2 tane anca görebildim.
Heralde yüksek MP'li bu sensor boyutuna sahip kameralarda uzun pozlamalarda pixeller birbiriyle çok etkileşimli.
Ayrıca Diğer yazılarınızdada okudum bazı markalar buna çok fazla müdahele ederek bunu çok gizliyorlar.NR off olsa bile hot pixellere alttan müdahale ediyorlar.Hiç hot pixelsiz makinalar bu sensör tipinde yok gibi.Gülün dikeni gibi.
Yakında su soğutmalı :D sensörler görürmüşüz ehehheeh
ne yalan söyleyim şu phil askey in incelemesine ilk kez baktım..adam ısrarla jpeg çekmiş ve diğer makinalarda gözle görülür bir üstünlük var.. bu jpeg bir sıkıştırma programı..yani bu program istenildiği şekilde yazılımla daha iyi hale getirilemezmi..yüklediğimiz 1.10 versiyonunda bu olaya müdahale varmı acaba ..
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2457627 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1404822 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1198714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0582320 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1166806 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0196303 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -