Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
Adnan abi inceleme ne zaman yayınlanacak? Merak ediyoruz sabır kalmadı artık Birde ben objektif alacağım maxsimum 1 milyar tutarında sence ne almalıyım? 10-20 dimi
Kees, teşekkürler.
adnan ve erex bilgiler için çek teşekkür ederim..gerçektende mantıklı açıklamaları var..bu makinaya gün geçtikçe dahada çok ısınıyorum..ben bunu almadan önce 400d ile pazarlıktan dönmüştüm bu topiği görünce sebebini bilmiyorum ama etkilenmiştim makinadan hiç elime bile almadan..elime alınca makina hakkındaki düşüncelerim dahada güzelleşti hele bir de kullanmya başlayınca..makinanın yapısında ilginç bir çekicilik var ne kadar kaba gibi dursa da..yani bu makinayı öyle alın size pentax diye değilde işte size pentax diye çıkarmışlar piyasaya..herneyse güle güle kullanalım...
bu arada şu 2 gb SANDİSK SD EXTREME III ne dersiniz...
asinan 10-20 pentax mı..nerede satılıyor en ucuz nerede var banada bilgi verebilirmisin..
erex gerçekten güzel bir fotoğraf olmuş..
Pentax değil abi sigma 10-20 pentax uyumlusu var benim bildiğim kadarıyla. Fiyatı 900ytl kdv dahil.
bende düşünüyorum aslında bir 10-20..as ın kullandığı pentax tı herhalde yanılmıyorsam..
Adnan abinin kullandığıda sigmaydı hatta sigma olduğu için k10d'nin inceleme fotoğrafları arasına onunla çekilmiş fotoları koymayacaktı. Geniş açımı alsam, telefotomu alsam, macromu alsam offff bu slr işi masrafmış sırf yaw
ruzgar2,
Sandisk extreme III iyi gider. ama alırken çok dikkat et. mutlaka güvenilir ve resmi satıcı olan bir yerden almaya çalış. çok bilinen, iyi vede pahalı bir model olduğu için piyasada çok fazla taklitleri var. hatta dediklerine göre mesela gittigidiyorda satılanların hepsi sahteymiş. tabi bu sadece bir duyum.
#melrock' tarafından 25.02.2007 19:23:52 tarihinde düzenlendi.
bu arada geçen hafta sadece body'si gelen k10'uma bu hafta sonu nihayet bir objektif alabildim. Gerçi bu geçici bir durum oldu ama yine de bir süre idare edeceğim artık. hiç olmamasından iyidir. cumartesi günü sirkeci piyasasını epey bir dolaştım. hayyam'a da baktım. ama almak istediğim sigma 17-70'in pentax mount'u hiç bir yerde yoktu malesef. üstelik 2 haftadır aramama rağmen. onun yerine geçici olarak başka lensler bakayım dedim. koca piyasada pentax'a uygun lens bulamadım. hiç bir yerde pentax uyumlu af lens yok. 2. elde bile. bir tek hayyamda bir kaç tane mf lens vardı. mesela 50 mm f/1.4 leri 100 ytl'ye veriyorlardı. ama onlarda hem çok eski duruyorlar hem de mf oldukları için alasım gelmedi. en son bir mağazada tesadüf sonucu 2. el olarak çok temiz bir sigma 28-70 f/2.8 EX buldum. bende sigma 17-70 gelinceye kadar bari bunu alıp kullanayım dedim. gerçi geniş açıda ciddi sıkıntım olacak ama hiç yoktan iyidir. yoksa kucağımda k10 body ile daha çok otururdum.
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2457627 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1404822 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1198714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0582320 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1166806 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0196303 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -