netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

melrock tam üstüne bastın ..bende onu soracaktım hepsiburada da 85 ytl başka bir yerde 123 ytl..gerçekten ordakilerde bir problem mi var.sahtemi...alan arkadaş yokmu hiç hepsiburada dan...

Tarih: 25 Şubat 2007, 19:31 - İp: 88.***.**9.45
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

ruzgar2,
ben geçen yıl ilk çıktığı zamanlarda hepsiburda'dan sipariş verecektim. ama stoklarda temin edemekdikleri için 20 gün bekletip siparişimi iptal etmişlerdi. sonra bir tanıdığın vasıtasıyla kadıköy'den bir yerden almıştım 1GB'lık olanını. ama bildiğim kadarıyla hepsiburda resmi ithalatçısından alıyor olması lazım. fakat 2 GB için 85 YTL ban ada çok düşün bir rakam gibi geldi. bu arada böyle bir fiyat gerçekten var mı? ben de şimdi hepsiburda'nın sitesine baktım ama sandisk extreme III'ün hiç bir modelini göremedim.

Tarih: 25 Şubat 2007, 19:36 - İp: 81.***.**3.21
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

işte burada
http://urun.gittigidiyor.com/2GB-ORJINAL-SANDISK-SD-EXTREMEIII-SOK-FIYATA_W0QQidZZ3777806

Tarih: 25 Şubat 2007, 19:40 - İp: 88.***.**9.45
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Rüzgar2,
teşekkürler.
Ben de 2GB SANDİSK SD EXTREME III kullanıyorum.
Gerçekten iyi ve hızlı bir kart. Sürekli çekim modunda 3 fps yi sorunsuz destekliyor. Daha iyi bir kart sorarsan Lexar 2GB 133x (SD) yi öneririm. Yurt dışı fiyatı:80 USD, Arasfoto da 124 USD+KDV.

Asinan,
sende hangi lens/ler var şu anda?

Tarih: 25 Şubat 2007, 19:44 - İp: 85.***.**5.56
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

erex peki hepsiburada olayına bir yorumun varmı..duyduğun birşeyler varmı olumsuz..

Tarih: 25 Şubat 2007, 19:46 - İp: 88.***.**9.45
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

melrock
hayırlı olsun güle güle kullan. Okuduğum kadarıyla sigma 28-70 f/2.8 EX, 17-70 den daha iyi resim kalitesi veriyormuş.
Fotoğraflarını merakla bekliyorum.

Tarih: 25 Şubat 2007, 19:55 - İp: 85.***.**5.56
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

ruzgar2
Hepsiburada dan hiç alışveriş etmedim. Ama bazı online satış yapan hatta normal satıcıların bile extreme II yi extreme III diye sattığını duydum sadece. Bu yüzden güvenilir yerlerden almakta fayda var. (85 YTL bence de düşündürücü bir fiyat)
Yurtdışından özellikle ABD den getirtebilirsen çok daha ucuza alabilirsin.

Tarih: 25 Şubat 2007, 20:09 - İp: 85.***.**5.56
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

teşekkür ederim..ozaman şu satıcaya bir mesaj göndereyim bakalım açıklaması ne olacak...

Tarih: 25 Şubat 2007, 20:14 - İp: 88.***.**9.45
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

rüzgar2,
sanırım site isimlerinde bir karışıklı oldu. sorarken hepsiburada diyorsun ama verdiğin link gittigidiyor'a ait.
linkteki 85 YTL (gittigidiyor) çok iyi bir rakam. ama işte gerçekten orjinal mi. insan şüpheye düşüyor.
bu arada bir konuya dikkatinizi çekeyim. örneğin sandisk extreme III 120x yani 20MB/sn hızındadır. ama hem okuma hem de yazma hızı 20 MB/sn'dir. oysaki örneğin transcent yada TakeMs gibi diğer markaların üzerlerinde yazan 133x hızları biraz yanıltmaca içerir. çünkü internette biraz araştırdığınızda göreceksiniz ki bu hız, üzerinde 133x 22.5 MB/sn yazan kartların bir çoğunun aslında okuma hızıdır. yazma hızlarını belirtmezler çünkü okuma hızı 22.5 MB/sn iken bizim için asıl gerekli olan yazma hızları 15MB/sn civarlarındadır.
ama sandisk extrem III yada Lexar Prof serisi gibi kaliteleri marka ve modellerde belirtilen hızlar hem okuma hem de yazma için geçerlidir.

Bu arada erex teşekkür ederim. umarım aldığım lens görüntü kalitesi konusunda dediğin gibi başarılı çıkar. yalnız benim aldığım model dijitaller için olan DG serisi değil. sanırım ondan önceki modeli. çünkü sigma'nın sitesinde şu anda gözüken 28-70mm F/2.8 EX DG modelinin çapı 67 mm gözüküyor. bendeki lens ise 77mm ve üzerinde DG kodu yok.

#melrock' tarafından 25.02.2007 20:18:56 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 25 Şubat 2007, 20:16 - İp: 81.***.**3.21
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

ya sorma melrock yaşlılık başlangıcı..
evet satan arkadaşa mesaj attım aynen şöyle cevapladı..

"merhaba,
urunlerimiz orjinal ambalajında ve hic kullanılmamıstır...
fiyatın piyasaya gore daha ucuz olmasının sebeleri;
cok dusuk sabit maliyetleri, yani kira elektrik gibi ...
urunu direkt yurtdısından getiriyor olmamız , ve urunun yurtdısı garantili olmasıdır...
hakkımızda verilen yorumları okursanız guvenilirligimizi anlıyacaksınız...
tesekkurler... "

Tarih: 25 Şubat 2007, 20:20 - İp: 88.***.**9.45