netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
pentaxser.
pentaxser. (üye)
İstanbul / Firma

sevgili hamsikoy
kırmızı ve mavi noktalar ölüpixel olduğunu gösteriyor.makinanızı servisimize getiriseniz ccd de ölü pixel varsa programı ile temizleriz LCD de ölü pixel varsa LCD ekranını değişmesi gerekmektedir.

Tarih: 23 Şubat 2007, 11:49 - İp: 85.***.**9.187
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

http://img103.imageshack.us/my.php?image=imgp0202mu7.jpg

resimdekiler normalmi pentaxSer 1 haftası dolmayan makina için %80-90 gece çekimleri yapacağım,fazlası ile rahatsızlık verecekler!....

Tarih: 23 Şubat 2007, 12:21 - İp: 85.***.**2.181
pentaxser.
pentaxser. (üye)
İstanbul / Firma

sevgili onixon resimden fazla anlaşılmıyor serviste ölü pixel programından geçtikten sonra tekrar kontrol edilir.normal olup olmadığına karar verilir.

Tarih: 23 Şubat 2007, 12:54 - İp: 85.***.**9.187
hisli
hisli (üye)
Yurtdışı / Amatör

@onixon benim ekranda simsiyah bir resim cikiyor. buyuttum filan ama beyaz yada renkli bir nokta fark edemedim. buyuk bir ihtimal kucultme sirasinda daha az secilir oldular. raw halinden o bolgenin %100 cropunu yaparsaniz daha yonlendirici olur sanirim.

Tarih: 23 Şubat 2007, 13:05 - İp: 195.***.**8.198
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

1 haftalık cihazı servise vermek,bence düşündürücü!.,148'inci sayfadaki mesajımdaki link te full size resim var.pentaxser incelerseniz,ve durumu bana bildirirseniz değişim isteyeceğim

#onixon' tarafından 23.02.2007 14:04:52 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Şubat 2007, 13:29 - İp: 85.***.**2.181
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

onixon ve hamsiköy inşallah bu probleminiz çözülür..gerçektende insanın canı sıkılıyor böyle zamanlarda..benim diyeceğim sağlıktan ötesi yok fazla canınızı sıkmamaya çalışın..

#ruzgar2' tarafından 23.02.2007 15:32:18 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Şubat 2007, 15:11 - İp: 88.***.**8.240
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

Bibble 4.9.5 çıkmış arkadaşlar ve pentax k10d uyumlu..işte web sitesi http://www.bibblelabs.com/ fotoğraflara bir bakın güzel bir şeye benziyor...bu program hakkında bilgi almak istiyen olursa yardımcı olmaya çalışırım...

Tarih: 23 Şubat 2007, 15:15 - İp: 88.***.**8.240
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

ruzgar2, merhaba.
Bibble 4.9 sitesini inceledim. Gördüğüm kadarıyla "Perfectly Clear" adında bir özelliği var ve tek tıkla bir çok ayarı yapıyor. Enteresan gelen; bir miktar HDR de yapıyor.
Sen denediysen tecrübelerini alabilir miyim?

Ayrıca full download linki varsa çok memnun olurum.
Teşekkürler.

Tarih: 23 Şubat 2007, 16:23 - İp: 212.***.**4.118
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

erex evet gerçekten tek tıklamayla herşeyi hallediyor..ben ne yalan söyleyim gerçekten ısındım bu programa.yalnız fazlaca ram yiyor doğal olarak..hala kurcalamaktayım programı..eminim çoğu kişi beğenir...ayrıca plug-in lerinede bakmanızı tavsiye ederim sitesinde..
özel mesaj attım sana incelemelerim hakkında..

#ruzgar2' tarafından 23.02.2007 16:38:43 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Şubat 2007, 16:33 - İp: 88.***.**8.240
cfiliz
cfiliz (üye)
Bursa / Amatör

Arkadaşlar,

Başka sitelere link vermeyi çok sevmiyorum, ama dün akşam sedat ile yaptığımız çekimlerden bir kareyi paylaşmak isterim. Değerli yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim

http://www.fotokritik.com/421438

Bu arada, K10D İngilizce çevirisi bitmek üzere..

Tarih: 23 Şubat 2007, 17:44 - İp: 213.***.**6.250