netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

adnan teşekkür ederim bilgilerin için..bende bugünden itibaren dng çekimlerine başladım..tahmin ediyorum veya (hayal ediyorum) yakında dng çıktıları hiç jpeg yapmadan fotoğraf stüdyosundan güzelce çıktılarımızı alacağız..o zaman süper olur işte..öyle makinalar yokmudur ki..?

Tarih: 20 Şubat 2007, 17:57 - İp: 88.***.**9.227
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

kırmızı halkalı sigma 70-300 ikinci el 280 YTL yorum yapan olmadı. bekliyorum..

bu arada; birkaç fotoğraf ekleyeyim

ExposureTime : 1/60Sec
FNumber : F11.0
ISOSpeedRatings : 200
FocalLength : 43.00(mm)
FocalLength(35mm) : 64(mm)
Contrast : Normal
Saturation : Normal
Sharpness : Normal

[/URL]

Tarih: 20 Şubat 2007, 17:57 - İp: 85.***.**5.80
murat71
murat71 (üye)
İstanbul / Amatör

RÜZGAR2 hocam benimde bulduklarım japon sitelerinden malesef bak dosyasını klasöre atıyor ve tekrar serial istiyorsa crack işeyaramıyor bendede aynısını yaptı 1-2 güne kadar hallolur artık bekliycez

Tarih: 20 Şubat 2007, 18:11 - İp: 85.***.**1.145
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

murat71 haklsın ama bence biz olayı yanlış yapıyoruz herhalde..bence yapmamız gereken programı resetliiyeceğiz ilkönce sonra klasöre kopyaladığımız patchi çalıştırıp oraya bir şey yazcağız ve o yazdığımızıda seriale yazcağız..ama işte o rada japonca bir açıklama var şunu yazın diye ama bende japonca yok..neyse bu iyi işaret admlar uğraşıyor demekki...

Tarih: 20 Şubat 2007, 18:20 - İp: 88.***.**9.227
thegood
thegood (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar merhaba..silkypix free version 3.0 yüklenebiliyor..sorun nedir?

Tarih: 20 Şubat 2007, 19:27 - İp: 88.***.**9.129
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

''kırmızı halkalı sigma 70-300 ikinci el 280 YTL yorum yapan olmadı. bekliyorum.. ''

sdtyrdkn selam hocam.Bu lens,Sigmanın en çok satan tele lensidir.Ve sıfırının fiyatı yaklaşık 450 ytl dolaylarında.
Lensden anlıyormusun bilemiyorum ama temiz ise kaçırma derim ben.Hele tr garantisi devam ediyorsa mutlaka al

Tarih: 20 Şubat 2007, 21:41 - İp: 85.***.**6.207
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Merak ettim yoktur ama bir sorayım.
Sirkecide K10D'nin spot'u satılıyormu?
Yok satılan bir makina için çok zor ama belki spot'u vardır diye düşündüm

Tarih: 20 Şubat 2007, 21:47 - İp: 85.***.**6.207
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

sağol osmanlı. lensten pek anlamam. fiyat bana da iyi geldi ama sorayım dedim

BURSA'DAKİ arkadaşlara çağrı, lensten anlayan varsa bana bu lense bakmak için yardımcı olabilir mi?

Tarih: 20 Şubat 2007, 21:51 - İp: 85.***.**5.80
thegood
thegood (üye)
İstanbul / Amatör

SILKYPIX.... free version ile açtığım dng dosyası....
kullanım çok hoş geldi tam versiyon 16000 yen..
özelden banada mesaj lütfen..)

#thegood' tarafından 20.02.2007 22:49:55 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Şubat 2007, 22:23 - İp: 88.***.**9.129
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

as,asinan,murat71,thegood mesajlarınıza bakarmısınız..

Tarih: 21 Şubat 2007, 00:01 - İp: 88.***.**6.187