netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

asinan şimdi baktımda gerçekten çok güzelmiş..bu sende varmı..nerden aldın fiyat kaç ytl..

Tarih: 18 Şubat 2007, 18:15 - İp: 88.***.**1.18
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Ben nova 1 modelini aldım ama 2. objektif aldığım zaman küçük gelecek ne yapacağım bilmiyorum Senin için baktım şimdi fiyatına kdv dahil 80ytl. Benimkisini 50ytl ye almıştım ama sadece makina sığıyor içine.

Tarih: 18 Şubat 2007, 18:20 - İp: 88.***.**6.222
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Alıntı(Mimarca:noise gel noise 400 iso da k10d bee.....

Mimarca, bu yorum mu, eleştiri mi, önerimi???
yoksa başka bir şey mi?

#erex' tarafından 18.02.2007 18:27:17 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 18 Şubat 2007, 18:25 - İp: 85.***.**7.119
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

asinan teşekkür ederim...bende bu hataya düşmememk için sordum..sana bir soru daha sorayım sıkmazsam..nova 4 büyük olurmu taşıma açısından..(gördüysen bu modeli)yoksa bana 3 yetermi..

Tarih: 18 Şubat 2007, 18:29 - İp: 88.***.**1.18
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

1-2 slr makina 3-5 adette objektif taşıma kapasitesi varmış.Fiyatı kdv dahil 87ytl. Çok bi fark yokmuş ben olsam 4ü alırdım. O da yetmezse sana sırt çantası modelleri saymaya başlayacağım

Tarih: 18 Şubat 2007, 18:35 - İp: 88.***.**6.222
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

sorma ya çok beğendim aslında o sırt çantası modelini ama ben karar verip 3 veya 4 ü alayım en iyisi..ilgin için çok teşekkür ederim...

Tarih: 18 Şubat 2007, 18:45 - İp: 88.***.**1.18
mimarca
mimarca (üye)
İstanbul / Amatör

slm erex yaw işte 400 iso da noıse iyi deıl bence her ccd li makıne ıcın.

cok para verıoruz bu makınelere.

fazla geldi bana biraz...

Tarih: 18 Şubat 2007, 18:49 - İp: 85.***.**4.161
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Yardımcı olduysam ne mutlu. Bana açıkçası sırt çantası modelleri daha mantıklı geliyor. Lowepro alırsan pişman olmazsın bence ben alınca etkilenmiştim kalitesinden. Saygılar..

Tarih: 18 Şubat 2007, 18:51 - İp: 88.***.**6.222
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

cfiliz estağfurullah abi.Senin gibi ustanın yanında benim fotoğraflar ancak sirke gibi olur zaten )
Selamlar teşekkürler.

Tarih: 18 Şubat 2007, 19:45 - İp: 88.***.**7.179
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Rüzgar2,ben Lowepro Nova 4AW kullanıyorum.Gayet memnunum ama makinayı aldıktan sonra çanta almaya gitmen daha uygun olur.Çünki makinayı çantanın içerisinde deneyerek,sağlıklı karar vermiş olursun.Nova 4 küçük bir çanta değil,fakat uzun bir lens alacaksan,belki çantanın derinliği yetersiz kalabilir.Bu gibi durumlarda çok profesyonel fotoğrafçılar,sırt çantaları kullanıyorlar.

Ben sırt çantasında,ekipmanımı güvenip taşıyamazdım.Onca kıymetli lensi ve gövdeyi arkamda taşıyıp,kapkaççı'yı da arkandan sürüklemek var

Tarih: 18 Şubat 2007, 20:08 - İp: 88.***.**7.199