netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
merson
merson (üye)
Manisa / Amatör

XR yanılttı, VR gibi gördüm
alıntı (Tüm Fotoğraflar K10D + Tamron 18-200mm Di II XR Macro, elde.)

#merson' tarafından 18.02.2007 00:04:08 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 18 Şubat 2007, 00:02 - İp: 81.***.**3.132
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

erex Tamron 18-200 hiçte fena değilmiş.Fotoğrafları bu aralığa sahip bir lens için gayet iyi buldum.Eline sağlık.

Tarih: 18 Şubat 2007, 00:43 - İp: 88.***.**6.16
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Erex fotoğrafların çok güzel eline sağlık.
Adnan bey yeni eviniz hayırlı olsun.

Tarih: 18 Şubat 2007, 01:11 - İp: 85.***.**6.160
as
as (Üye)

realfriend çok teşekkür ederim.

Tarih: 18 Şubat 2007, 01:18 - İp: 88.***.**6.16
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Merson, Adnan Bey, Realfriend ve Amati teşekkür ederim.

Adnan Bey, gerçekten bu lens benim de beklentimin biraz üzerinde. Bir Sigma 18-50mm 1:2.8 gibi keskin ve hızlı değil fakat tam bir "etrafta dolaşma" lensi.

Sizin de belirttiğiniz gibi Pentax' ın Mart' ta çıkacağı anons edilen fakat şu aralar piyasaya verilmeye başlanan 3 tane çok özel lensi var. Bunları beklediğim için başka bir lens düşünmedim.

smc PENTAX-DA* 16-50mm F2.8ED AL[IF]

smc PENTAX DA* 50-135 mm F2.8 ED [IF]

smc PENTAX DA* 60-250 mm F4 ED [IF]

Tarih: 18 Şubat 2007, 02:02 - İp: 85.***.**2.26
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

as, erex ve merson, teşekkürler.
erex, düşük diyaframlar arkadaki bankı çok flu bıraktığı için vazgeçtim. kasitlı bir değer yani.

yorumlarınıza teşekkürler.

Tarih: 18 Şubat 2007, 02:12 - İp: 88.***.**7.175
futfi
futfi (üye)
İzmir / Amatör

arkadşlar ellerinize sağlık.gerçekten iyi fotoraflar.benim gibi meraklı olan arkdaşlara makine ve lens ile ilgili bilgi sahbi olmak için paylaştığıınız bilgiler ve fotograflar için çok teşkkürler..devamlarını merakla bekliorum..herkse iyi gecelr

Tarih: 18 Şubat 2007, 02:33 - İp: 88.***.**0.61
futfi
futfi (üye)
İzmir / Amatör

bu arada adnan bey izmirli arkdaşlarla bir buluşma yaparsanız eğer sizinle ve diğer izmirli arkadaşlarla buluşmak ve sagı değer arkadaşların bilgilerinden yüz yüze daha engin bilgiler almak için merakle beklemekteyim.

saygılar iyi geceler..

Tarih: 18 Şubat 2007, 02:37 - İp: 88.***.**0.61
as
as (Üye)

erex bu lenslerin üretilme sebebi K10D.Henüz fotoğraflarını görmedik ama kalitelerinin çok iyi olacağını düşünüyorum.İnşallah fiyatlarıda makul seviyelerde olurda herkes alabilir.

futfi kış bastırmadan önce bu tür buluşmaları sıkça yapardık.Önümüz bahar olduğuna göre tekrar toplanabiliriz.Şu havalar biraz düzelsin yeterki.

Tarih: 18 Şubat 2007, 02:52 - İp: 88.***.**6.16
cfiliz
cfiliz (üye)
Bursa / Amatör

cfiliz de çekicem makro diyor ama yok ortalarda

Ya amati'cim, senin o sirke fotoğrafından sonra ortalarda olmak mümkün mü?

Şaka bir yana, ebay'den yaklaşık 10 gün önce sipariş verdiğim close-up lensleri bekliyorum. 2007 yılı içinde gelirse ben de çekimlere başlarım artık

Tarih: 18 Şubat 2007, 08:36 - İp: 213.***.**6.250