Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
Arkadaşlar günaydın.
K10d için yedek pil sanırım bükey e gelmiyecek bir türlü.Dpreview da bir kaç kişi koika minoltanın ve nikonun bağzı modellerindeki bir pilin k10d ye de uyduğunu yazmışBu konuda bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.
Selamlar.
Alttaki paragraf,kendi yazmış olduğum ARAS foto ile ilgili metinden alınmıştır;
''Peki tüm bunlardan sonra biz kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran bir fotoğrafçı(Aras) niçin biz tüketicileri üzecek işlere kalkışıyor??
Yani bunun adı iyiliği,güveni suistimal etmek değilde nedir sizce??
Yorum sizin.Göz var,nizam var.
Ben pentax almak isteyen arkadaşlara,bundan sonra Aras foto yada buna benzer kar amacı ile çalışmayı prensip etmiş kuruluşlar yerine,direkt olarak Bükey fotoğrafçılığı önereceğim.Hem ucuza satış yapıyorlar hemde Pentax'ın en büyük kuruluşu Türkiyedeki.
Etme bulma Dünyası ''
Bu yazıyı,sitedeki fiyatları dikkatle incelemeden yazdığım ve Aras foto'nun imajını kötü etkileyecek bir yola sürdüğüm için kendilerinden özür diliyorum.
Yaklaşımım ön yargılı değildi kesinlikle,genelde satıcıların ürünün yanına en düşük fiyatları yazmalarından dolayı,bende peşin alımda en uygun fiyatın bu vermiş olduğunuz taksitli fiyat olduğunu zannettim.
Eğer K10D body fiyatının peşin fiyat ile değiştirilmesini sağlarsanız,muhakkak alıcıların dikkatini daha fazla çekecektir.Nacizane fikrim bu.
Saygılar,bilginize.
Fotoğrafları görüntüleyici,düzenleyici olarak hangi programı kullanıyorsunuz..Ben Adobe Lightroom 4 kullanıyorum..Bundan güzel program varsa yazarsanız bende bir araştırma yaparım..Silkypix 3.0.4.4 (son sürüm) araştırmalarım sürüyor ama daha yeni olduğu için bulamadım...sizin önerileriniz nedir..
2. soru:Sensör temizliğini her açılışta otomatik olarak yapmanın eksileri artıları nedir..?
3. soru:İç mekan çekimlerinde ben manuel wb yapıyorum , geçenlerde bir yerde okudum ama şimdi bulamadım flashla wb ayarı yapılıyormuydu..?
4. soru:Renk aralığını sRGB demi yoksa AdobeRGB demi kullanıyorsunuz?
5. soru:Vizörde iso değeri bende görünmüyor..bunun burada görünmesi için bir yol varmı..?
aklıma gelen şimdilik bunlar..Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..
bu arada Amasyada maknaya hasta oldular..Bende çok beğendim..
#ruzgar2' tarafından 13.02.2007 14:10:44 tarihinde düzenlendi.
Silkypix 3.0.4.4 bu program hakkında Andan da detaylı bilgi alabilirsin. kendisi kullanıyor bu programı, RAW işlemede çok başarılı.
Adobe Lightroom 4 ü nerden bulabiliriz
yardımcı olurum..şimdi bende ona bakıyordum bulduğum uygulama işe yaramadı herhalde this software will expire uyarsı verdi..bulunca en kısa zamanda sana ulaştırırım..
xtolga özelden sana link verecektim ama bir süreliğine özel mesajlar kapatılmış..nasıl ulaştırayım sana...
mailime atabilirsin
[email protected]
Teşekürler
#xtolga' tarafından 13.02.2007 15:47:45 tarihinde düzenlendi.
Pişman olacak ve özür dileyecek bir durum yok bence nezaket ve kibarlık adına kendimize haksızlık yapmayalım arasfoto sitesinde peşin fiyat taksitli fiyat ayrımına gidilmemiş hem öyle olsa bile sayfanın başındaki şu karta bu kadar öbürüne şu kadar peşin fiyatına taksit diye yazdıklarını değiştirmeliler aslında yanıltıcı reklam ve haksız rekabet oluşturan bir durum .
mailine attım...başka program isterseniz elimden geldiğince bulmaya çalışırım..
Selamlar,
Sitemizdeki ürünlerin içeriğini incelediğinizde hem nakit hem taksitli fiyatları ayrı olarak görebilmektesiniz!
Ayrıca zaman içerisinde, yanlış cümleler kurarak imajımızı zedelemeye çalışan arkadaşlar olmuştur ve olmaya da devam edecektir!Biz,hiçbir şekilde bu tür konularda art niyet aramak istememekteyiz.Gerekli açıklamaları da elimizden geldiği kadarıyla yapmaktayız.Sizlerden de ricamız;'çamur at,izi kalsın'şeklinde değilde daha bilinçli bir şekilde gerekiyorsa yargılama yapmanızdır!
Saygılarımızla
Aras Fotoğrafçılık Tic ve LTD.ŞTİ
Çağatay Aras
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2455627 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1403022 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1196814 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0579520 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1165706 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0192203 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -