Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
kelle,merhaba
Sevgili thegood ve AS,
özelden mesaj gönderdim, hata ekranı çıktı. Geldi mi? Gelmediyse tekrar göndereceğim.
Sevgili hamsiköy..mesajını aldım..başından geçen için üzüldüm..bu tür aksaklıklar oluyor maalesef..inan yalçınlar iade bile almıyabilirdi..yok lens çizilmiş veya başka bahane bulabilirdi..anladığım kadarıyla muhasebe tekniği olarak aksaklık olmuş..keşke makinayıda iade edip daha sonra tekrar alışveriş yapsaydın..ben onları tanımıyorum bende lensleri oradan aldım.. 5 kuruş indirmiyorlar ne yapalım. sen 24-78 den memnunmusun.*
sevgili tolgi sınıfında en iyi hatta canon 30d ve nikon d200 ile başeder diyo anlıyacağın..
iyi makina bu bee..
Selamlar,
Hamsiköyün anlattıklarına karşı bir cevap hakkımızın olduğuna inanıyorum.
Kendisinin 15 gün kadar önce alıp kullanmış olduğu Sigma 70-300 APO DG Macro lensi,garantisinin onaylanmış ve lensin mountunda bazı çizikler olmasına rağmen satmış olduğumuz fiyata geriye alıp ,yerine aradaki normal fiyat farkını alarak Sigma 24-70 F:2,8 DG Macro lensi verdik.Zannedersem,kendisi K 10 D'yi, stoklarımıza ilk geldiği zamanlarda almış olduğundan yüksek bir fiyat ile satın almış oldu.Makinanın fiyatında yapılmış olan indirimden sonra da bu fiyat farkını kabullenemediğinden dolayı firmamızı karalamaya çalışmaktadır.Gerektiği takdirde kesmiş olduğumuz faturalarımızı da isteyene ibraz edebiliriz.
Bilgilerinize
Aras Fotoğrafçılık Tic ve LTD.ŞTİ
Çağatay Aras
merak ettiğimden soruyorum,
Acaba faturanın tarihi ile faturadaki K10d body fiyatı ve Sigma 70-300 fiyatları ne kadar olarak kesilmiş?
Ben olaydan uzak kalmışım çok.
Eğer önceden yapılan satış ile şimdi yapılan K10D satışı arasında fiyat farkı varsa bu normaldir.
Yani ilk çıktığında her ürün yüksektir ve sonra normal olarak düşer.
Ve Aras foto,konuyu bilmiyorum ama sorunlu Sigm 70-300mm lensi değiştirip,aradaki fark karşılığında Sigma 24-70 f/2.8 lensi vermiş arkadaşımıza.
O halde Hamsiköy niçin karalıyor yada karalasın ki Aras fotoyu?
Konuyu bana anlatacak biri varmı?
adnan abi sigma 10-20 ile çektiğin yeni resimde çok başarılı,kutlarım sizi.
Amati yeni çektiğin resimler güzei ilk çektiğin gül resminde gülün damarlarını bile görmek mümkün,makro lensinde hayırlı olsun birazda portre denersen o konudada bilgi sahibi oluruz sayende.not:bu arada biz adaşız yeni öğrendim.
Fhakguder(fatih bey) tarihi mekanları bize görme fırsatı tanımışsınız resimlerinizle.teşekkürler.
Rüzgar2 makinen hayırlı olsun.
Amati makro lensin ile çekmiş olduğun yaprak fotoğrafı,şimdiye kadar gördüklerim arasında en iyilerinden,
çoook tebrik ederim
Tolgi iso 1600'de çok başarılı bir kalite ve keskinlik sunmuş K10D.Üstelik kumlanmayı yok etmeden.Gerçekten süper.
Ama doğru bir yorum için fotoğrafın tam boyutta bir örneğini incelemek lazım.
Sigma'nın 10-20mm lensinin çekimlerini merakla bekliyoruz.
Vay be aldım makinayı bugün elime ben ona bakıyorum o bana..17-70 lens bulamadım ve hala da arıyorum..reproseti aradım pazartesi arayın gelebilir dediler..fotozeynep 70-300 gelebilir 17-70 uzun sürer dedi..yoksa benmi bulamıyorum...yada pentax ın 17-70 ayarında lensi hangisi bir yardım edebilirmisiniz..aynı zamanda alabileceğim bir yerin linkini verebilirmisiniz..taksit yaparlarsa parayıda gözden çıkardım artık..
bu arada pil şarj etme konusunda 14-16 saat yazmıyor kullanım klavuzunda..bir kaç yerdede lityum-iyon piller hakkında böyle bir yazı görmedim.
kees teşekkür ederim..
#ruzgar2' tarafından 09.02.2007 19:49:37 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2455627 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1402922 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1196714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0579520 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1165706 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0192203 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -