netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

xtolga teşekkürler..peki bu arasfoto nasıldır...güvenilirmi...yada daha uygun yer varmı...bir soruda desem ki şu diğer lenside aradan çıkarsak bana ne önerirsiniz...Sigma 70-300 f:4-5.6 kuş falan işinde iyimidir...

Tarih: 8 Şubat 2007, 12:08 - İp: 85.***.**9.176
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

Bu günlerde Pentax ile ilgili ürünler kendilerinden başka yerde yok. Fiyatlara dikkat ederek alışveriş etmekte fayda var.

#hamsikoy' tarafından 09.02.2007 18:36:49 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 8 Şubat 2007, 13:11 - İp: 213.***.**1.171
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

ruzgar2 Bükey e bir mail atarsan onlar seni bayileri konusunda bilgilendirir.Bildiğim kadarı ile Aras foto pentax ın güvenilir bayilerinden biri.

Tarih: 8 Şubat 2007, 13:56 - İp: 81.***.**3.63
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

k10d yi çekim sırasında laptop a bağlayıp çektiğin resimleri anında görme ihtimali var mı?Bunun için bir kablo ve yazılım mı gerekli?
Macro çekerken alan derinliğini k10d nin lcd ekranında çok rahat göremiyorum.Ekranda gördüğümle daha sonra bilgisayarda gördüğüm arasında ciddi fark oluşuyor.Hem alan derinliği hem de pozlama anlamında.Objelere çok yakın çekim yaptığım için oluyor sanırım.Nette araştırdım.Macro çekimleri yaparken bilgisayar ekkranına bağlı çalışın ve sonuçları o an ekranda görün tavsiyesi var.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Selamlar.

Tarih: 8 Şubat 2007, 14:06 - İp: 81.***.**8.226
thegood
thegood (üye)
İstanbul / Amatör

Sayın arkadaşalar
Aras foto hakkında yazılana katılmıyorum..oldukça düzgün çalışıyorlar vede sirkecide pentax la cidden ilgilenen tek firma o..ayrıca objektif bulabileceğiniz tek yerde yine aras..orada Çağatay isminde genç arkadaş üniversite mezunu bilgili ve yardımsever.. iade koşullarına harfiyen uyan faturalı çalışan bir firma..benim bildiğim budur..bilgilerinize..saygılar..

Tarih: 8 Şubat 2007, 14:21 - İp: 213.***.**9.82
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili thegood,
Aras foto ve Çağatay hakkında ben de sizinle aynı düşüncedeyim. Aramızdaki tüm geçenlere rağmen kendilerine tekrar alışverişe geleceğimi ifade ettim.

Tarih: 8 Şubat 2007, 15:09 - İp: 213.***.**1.171
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

Söylemek istediğim her alışverişte aldığına ve verdiğine tekrar bakmak gerekliliği, aksi halde tatsızlık yaşanabileceği...

Tarih: 8 Şubat 2007, 15:11 - İp: 213.***.**1.171
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

evet aras fotoya verdim siparişimi..şimdi geldi lense...sigma 17-70 araştırıp en uygununu bulmaya çalışayım..

Tarih: 8 Şubat 2007, 15:45 - İp: 85.***.**2.213
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

ruzgar2 hayırlı olsun iyi günlerde kullan.

Tarih: 8 Şubat 2007, 16:03 - İp: 81.***.**3.63
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

çok teşekkür ederim.iyi bir karar verdiğimi zannediyorum..adnan bey bu arada size özel bir mesaj yazdım bakabilirmisiniz...

Tarih: 8 Şubat 2007, 16:10 - İp: 85.***.**2.213