netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

akography.teşekkürler.Abarttığın kadar olmadım daha be abi Evet ya yaz gelse gidip şunları dalında çeksek.O kadar ısıya,ışığa dayanamayıp ölüyo zavallıcaklar

As,teşekkürler.Evet bunlar ısınma turları

Tarih: 6 Şubat 2007, 21:19 - İp: 88.***.**1.221
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Su kabarcıkları makrosunu bir de 100mm macro ile denedim arkadaşlar

#amati' tarafından 07.02.2007 00:20:32 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 7 Şubat 2007, 00:14 - İp: 88.***.**1.221
gantry
gantry (üye)
Aydın / Amatör

amati 100mm gayet iyi görünüyor.daha da iyi fotoğraflarını bekliyoruz.hayırlı olsun.

Tarih: 7 Şubat 2007, 11:49 - İp: 88.***.**7.116
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Ahmet bu Pentax ın 100mm. si değilmi.

Tarih: 7 Şubat 2007, 15:50 - İp: 81.***.**5.23
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Kod merhaba.Köpükler aynı abi.Objektifle yaklaşınca inanılmaz bir büyüme oluyor.Manuel focus yapayım dedim ama odak noktasını kaçırmışıb biraz sanırım.

gantry teşekkürler.İlk defa macro objektif kullanıyorum abi.Mantığı biraz farklı gibi.17-70 sigmadan sonra biraz acemilik yaptı ama alışıcam inşallah.

Evet Adnan abi Pentax dfa 100mm macro.

Tarih: 7 Şubat 2007, 21:58 - İp: 88.***.**1.221
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Ahmet lense çabuk alış.

Ben Cuma akşamından sonra yaklaşık on gün siteye giremiyeceğim.Dönüşte senden rica ettiğim çalışmalar hazır olursa sevinirim.

Tarih: 8 Şubat 2007, 00:19 - İp: 85.***.**5.181
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Amati lens etkisine göstermeye başladı ha

Adnan abi hayırdır,yolculuk nereye?

Tarih: 8 Şubat 2007, 00:38 - İp: 88.***.**2.84
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

evet baştan sona kadar okudum..bende pentax K10d almaya karar verdim(tamda 400d ile pazarlık aşamasından döndüm iyimi ettim kötümü bilmiyorum )..ama 2 tane kit lensiylemi alayım yoksa sadece Sigma 17-70/2.8-4.5 DC MACRO ilemi alayım tam karar veremedim...benim ne tür fotoğroflar çekeceğimi soracak olursanız azıcık macro doğa kuşlar yani anlayacağınız herşey...

ben bu arada stokta olan tek bir yer arasfoto da buldum..daha uygun olan yerler varmı...şimdiden teşekkürler herkese..
not: program sıkıntısı olan herkese yardım etmeye çalışırım...(her tür program)

#ruzgar2' tarafından 08.02.2007 03:46:32 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 8 Şubat 2007, 03:45 - İp: 85.***.**4.219
xtolga
xtolga (üye)
İstanbul / Amatör

ruzgar2, cevabı aslında kendin vermişin, sigma 17-70 le başlaman daha faydalı olur. macrosu fena değil. Pentax 55-200 ise fiyatına göre çok iyi bir lens ama, kuş fotoları için 200mm bazı durumlarda yetersiz kalabilir.

Tarih: 8 Şubat 2007, 08:35 - İp: 85.***.**1.198
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Adnan abi,özel mesaj yolladım.

osmanlı teşekkürler kardeşim.

Tarih: 8 Şubat 2007, 09:02 - İp: 81.***.**8.226